Február 17-ig tart a 2024-es budapesti olimpiarendezés ellen elindított népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtése, az egészet kitaláló Momentum Mozgalom is egyre több helyen várja a szignókat. Akad, ahol nem örülnek nekik – mint ahogy az újpesti piacon a biztonsági őrök.

A piacon gyűjtő aktivistákat először a közterület-fenntartók találták meg, de ők biztosították az aláírásgyűjtőket, hogy legális helyen gyűjtenek.

A piac biztonsági személyzete azonban önhatalmúlag megfogta az gyűjtőstandot, és egy sokkal kevésbé forgalmas, elzárt helyre pakolta át, hiába szóltak nekik az aktivisták, hogy ezt nem kellene.

 

A Momentum Mozgalom aktivistái végül rendőrt hívtak, a kiérkező járőr jó szokás szerint mindenkit igazoltatott.

Szombaton az LMP egyik politikusát fejelte le az olimpiai népszavazás aláírásgyűjtése közben egy járókelő – írtuk korábbi cikkünkben.

(24.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nem is értem miért nem hagyják gyűjteni az aláírást?Ha Orbánéknak meggyőződésük, hogy a lakosság zöme támogatja az olimpiát, akkor hajrá, egy népszavazás és abból kiderül a frankó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
@TAdam: Pocskondiázni én, te idióta? Épp ez a majom esett nekem, mert nem láttok a mérhetetlen gyűlölettől makákók!
TAdam
@Pergető: Ezzel csak ráerősíteni tudtál a fidesz-suttyóságra :D gratulálok bringás! Nyírasd le a hajad úgy még jobban hasonlíthatnál az elbutult kubatovi kopaszbűnöző haverjaidra.
Pergető
@TAdam: Miért is gondoltam, hogy egy liberálissal lehet értelmesen beszélni? Na ez az én hibám volt!
TAdam
@Pergető: Töröld magad az oldalról és "beszélgess" (irónia), "értelmesen" (irónia), komcsi elvtársaiddal a nyócnyócnyócon. Neked egy nagy hibád volt, hogy ideszülettél és nem valami távol-keleti vagy afrikai diktatúrába. El lehet innen távozni ha fáj az igazság arról hogy megengedték az aláírás gyűjtést, amit megint a kubatovi kopaszbűnöző haverjaid akadályoztak.
hetöndöe
@Pergető: Az attól függ,hogy ki engedélyezi és milyen jogalapon kis köcsög.:-)Egy jól irányzott parasztlengő után mindenki megtudja ,hol is a helye.Te annyira hülye vagy,hogy anyád se szeret.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.