Információink szerint megvan a 138 ezer aláírás - Még korai hátradőlni, a Momentum biztosra menne. Információink szerint sikerült összegyűjtenie a Momentum Mozgalomnak (MoMo) az olimpiai népszavazáshoz szükséges, 138 ezer aláírást. Ugyanakkor a szervezet folytatja a gyűjtést, hiszen az aktivisták korábban kijelentették, 180-200 ezer szignót akarnak gyűjteni, hogy biztosan legyen elég hiteles aláírás. A momentumosok egyébként végeztek ellenőrzéseket az íveken és nem találtak nagy számú, szándékosan érvénytelen aláírást. Az utolsó hivatalos összesítés szerint 110 ezer aláírás gyűlt össze, de ebben még nincsenek benne a múlt héten gyűjtöttek, a mozgalom a pénteki határidőig ugyanis nem akar újabb adatokat közölni. A gyűjtésben segédkező Együtt és a Párbeszéd is a hét második felében adja át az íveket összesítésre, az LMP viszont már a hétvégén átküldte 23 ezer összegyűjtött aláírását. A Momentum beszámolója szerint meglepően sok szignó érkezik be az online letölthető ívekből:...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Ettől a hírtől ma, sokkal boldogabb vagyok!
Újabb maflás készül, az októberi után,
Kósa majd elemzi, sajátosan bután!
simmering73
Meglepően sok szignó érkezik be online letölthető ívekből. Na ezt nagyon óvatosan kezelném, mert több mint valószínű, hogy beindultak bringásék meg a hozzájuk hasonló mocsadék hazaárulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.