A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Gyárfás Tamás, az úszószövetség januárban lemondott vezetője  bennmarad a szervezőbizottságban, ezt maga Orbán Viktor írta alá – olvasható a 24.hu cikkében.

Az nso.hu ugyanis pár napja arról írt, hogy Gyárfás csak tanácsadói minőségben maradhat a bizottság mellett, társelnöki posztjáról távoznia kell, ezt azonban a legutóbb megjelent Magyar Közlönyben található kormányhatározat – amit maga Orbán Viktor írt alá – megváltoztatta.

Mégsem került ki Gyárfás a vizes-vb szervezőbizottságából

Bienerth Gusztáv és Gyárfás Tamás

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Gyárfás mint a nemzetközi úszószövetség (FINA) alelnöke kapott helyet a bizottságban.

A kormányhatározat szerint tanácskozási és véleményezési jogot a Gyárfás Tamást a MÚSZ elnöki székében váltó Bienerth Gusztáv kapott, Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Tuzson Bence a Műugró Szövetség elnöke és Haranghy Csaba, a Szinkronúszó szakszövetség elnöke mellett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jaj pedig úgy aggódtam, hogy már elzárták a neki szóló csapot! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/04/mikozben-te-a-beszarni-keszulo-huto-tetejen-rendezgeted-a-sarga-csekkeket/
Drága véreim! Tudom, hogy ahhoz képest, hogy az Európai Unió hivatalos lapja szerint a
Magyarországot vezető bűnszervezet a Budapest 2024 Nonprofit kft. révén, hajmeresztő
indoklással éppen másfél milliárd = 1500 millió forinttal (!!!) emelte meg a szakmai
tanácsadásra szánt összeget (ebben még semmi nincs benne, csak a pofázás, okoskodás
hosszasan leírva), ami ezáltal 9 hónap leforgása alatt 5,15 milliárdról 7,25 milliárdra nőtt, ergo
40 százalékkal emelkedett, picsafüst a Mészáros­-Gyárfás üzlet. El lehet alélni a gyönyörűségtől, hogy ez a drágajó magyar felcsúti polgárszerelő mangalicamester micsoda orbitális tehetség, lehet csókolgatni a fényességes személyiségzavar lábai nyomát, amiért szívügyének tekinti a nemzeti nagytőkés ­oligarcha réteg kitenyésztését, de basszátok meg, ti teljesen hülyék vagytok? Ti, akik (akinek nem inge, semmiképpen ne vegye magára) erre is ugyanúgy csak legyinteni vagytok képesek és öklöt rázni, hogy Vizes vébéktől és eljövendő budapesti olimpiáktól megrészegült, duzzadó keblű, vérmagyar barátom! Ez az egész gyilkos, mindent felzabáló, a bőröd alá bemászó, immunitást kiváltó korrupció nincs rendben! Nincs rendben az, hogy te vagy én vagy a másik, harmadik és negyedik azért húzza az igát, hogy Gyárfás kastélya szép legyen, miközben a bőröndökkel gazdagon telepakolt felcsúti mindenre kapható gazember gumicsizmával tapos a lábadon.
AHA ( nem aha mofém gömcsap) most már értem, hogy mégsem került ki Gyárfás a vizes-vb szervezőbizottságából, a gerinctelen túlélő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.