Mások kétségbeeséséből igyekezett hasznot húzni D. Tamás, az elismert "rákkutató professzor" – valójában csupán egy 1964-es állatorvosi diploma birtokosa. A mosonmagyaróvári férfi azt híresztelte magáról, hogy különleges teakeveréket fejlesztett ki, ami legyőzi a rákot.

D. az életükért küzdő daganatos betegeket folyadékbeviteli tanácsokkal látta el, valamint mega dózisú C-vitamin-injekciók beadását javasolta. Ehhez adatlapot töltetett ki a betegekkel, amin a személyes adatok mellett a tumoruk típusára és stádiumára vonatkozó kérdéseket is tartalmazott.

C-vitaminnal kezelte a daganatos betegeket az önjelölt "rákkutató"

D. az adatlapok alapján maga határozta meg, hogy mennyi C-vitamint kell beadni a betegeknek, majd az injekciókat D. utasításai szerint, általában heti 3-5 alkalommal a betegek lakásán három ápolónő adta be.

D. Tamás a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon kuruzslás miatt ül a vádlottak padján, szerdán tanúkat hallgatnak meg az ügyében.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A legnagyobb aljasságot követte el. A kétségbeesett beteg embereket használta ki. Még a kutyámat se bíznám egy ilyen rohadékra.
Remélem példás büntetést kap, és a kihasznált betegek/hozzátartozóik is beperlik.
kukac50
Az,hogy a c vitamin magában mit ér azt nem tudom,de egyik családtagom úgy adták ki a kórházból,hogy 1-2 hónapja van hátra. Napi 1 C vitamint 1 B 6 vitamint, Heti 1 A vitamint és heti 3 E vitamint szedett a béres csepp mellé ami 25 csepp volt. Az étrendjében tejes ételek sajtok Kakaó csokoládé nagy szerepet kapott mert túlságosan le fogyott.
13 évig élt tünet mentesen amikor újabb helyen jött elő a rák, kapott kemót kapott sugarat és mégis elment végleg. A kórházaknak a gyógyszer fogyasztás a lényeg és a szintentartás nem a gyógyítás. Közgyógyra semijen gyógyszert nem kapott mindenért fizetni kellett.
A gyógyszer üzlet a lényeg nem a gyógyítás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.