A Jobbik szerint a kormányfő hazudott. Demeter Márta miniszteri fejeket követel. Találkozójával Orbán Viktorral indokolta vízumkérelmét a néhai Gaith Pharaon. A Jobbik szerint ez azt jelenti, hogy Orbán személyesen is nyakig benne van a Pharaon-botrányban. Az ellenzéki párt képviselője, Gyöngyösi Márton emlékeztetett rá, korábban csak annyi tűnt bizonyosnak a többek közt illegális migráció segítésével, terrorszervezet finanszírozásával, nukleáris technológiával visszaéléssel gyanúsított néhai Ghaith Pharaon botrányában, hogy Orbán Viktor több minisztere is érintett. Varga Mihály előterjesztésére Pharaon cégei kastélyfelújítások után milliárdos adókedvezményt kaptak, Lázár János, a hírszerzést felügyelő miniszter nem járt utána, hogy egy körözött, hosszú bűnlajstrommal rendelkező emberről van szó. Pintér belügyminiszter Pharaon magyarországi tartózkodása során nem tett semmilyen lépést, hogy a körözött személyt elfogják, míg a Szijjártó Péter által felügyelt Magyar...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Perggető: Remélem komolyan gondolod, mert viccnek nagyon hülye! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
Szar politikusok miért nem foglalkoznak az Ajkai vörösiszap igazságtalan itéletével ..Arról egynek sincs véleménye ..10 ember halála 200 örökre megnyomorodott ember a valós vagyoni kár felmérhetetlen ...EZZEL MIÉRT NEM FOGLALKOZNAK ??? NETÁN A BARÁTOK IS ÉRINTETTEK ..??? Az átlag Magyar embert nem érinti Pharaon sorsa-élete .Ne erre pazarolják az energiát ..
not me
Robin Hood a gazdagoktól lopott és elosztotta a szegények között.
Robán Hood... akartam írni orbán hood(oo), a szegényektől lop, és elosztja a gazdagok között.
Szegény gazdagok..

ov, a tolvajok fejedelme, nem Magyarország miniszterelnöke, hanem csak 2 millió lelki nyomorulté (helytelen gondolkodásmód - iskolázottságtól függetlenül; helytelen szívállapot - etikailag erősen megkérdőjelezhető viselkedés)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.