A met.hu előrejelzése szerint az ország legnagyobb részén borult, párás, helyenként ködös időre számíthatunk, némi napsütés délelőtt a délnyugati megyékben lehet.

Hószállingózás, ónos szitálás, gyenge ónos eső bárhol lehet, majd délutántól a Dunántúlon elszórtan kisebb eső előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, délutántól az Észak-Dunántúlon és a főváros környékén megélénkülhet az északnyugati szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -2, +5 fok között várható, de nyugati, délnyugati részeken 6, 7 fok is lehet. Késő estére -3, +3 fok közé hűl le a levegő.

Figyelmeztetés!

A Dunántúlon, a Duna-Tisza közén, illetve az Északi-középhegység térségében nagyobb területen előforduló sűrű köd napközben ritkulhat. A ködös, borult területeken hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. Helyenként tartós ónos szitálásra is számíthatunk.

A reggeli órákban nem zárható ki néhol kisebb ónos eső kialakulása. A délelőtti órákban elsősorban az Alföldön van esély ónos eső előfordulására. A nap további részében általában inkább az eső a valószínűbb, északkeleten kisebb havazás is előfordulhat, de kisebb körzetekben továbbra sem lehet kizárni gyenge ónos eső kialakulását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.