A Fidesz frakcióvezetője is beállt azon fideszes vezetők sorába, akik szerint a kormánynak semmi dolga a budapesti olimpiai pályázattal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mihelyt megszorít titeket a nép rögtön visszakoztok tetves szarok, abban a pillanatban a saját szátokat is teleszarnátok, a nagy igyekezetekben, csak már tudjuk, hogy elvetek csak egy van ,,MINÉL TÖBB SUSKÁT ELLOPNI,, ez vezérel benneteket kósamutyilajamister20%,!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
szerencsétlen ország az, amelyiknek ilyen vezetői vannak...
papa.49
Mihelyt megszorít titeket a nép rögtön visszakoztok tetves szarok, abban a pillanatban a saját szátokat is teleszarnátok, a nagy igyekezetekben, csak már tudjuk, hogy elvetek csak egy van ,,MINÉL TÖBB SUSKÁT ELLOPNI,, ez vezérel benneteket kósamutyilajamister20%,!!!
lampa laz
Hát, ha nincs semmi dolgotok az olimpiával kapcsolatban, akkor kéretik visszafizetni a kasszánkba az ezen címszó alatt ellopott milliókat is.
magyarbakancs
"Kósa Lajos szerint a baloldal kihívója lesz a Momentum Mozgalom"
Kósa úr!
Milyen érzés mikkor szemközt csap a szar?
Nekem élvezetes látni a lefittyedt nagy pofáját.Ez egy igazi tökónrúgás minden Fideszesnek. Kósa úr látni a pofájukat és hallgatni a nevetséges magyarázkodásukat.

Megvannak zavarodva mint a vasőrű bába a mágnesviharban.
karma1
Mondjuk ez erdekes, hogy hogyan lesz kepes egy baloldali part a BAL oldal kihivoja lenni??? Marhajo! De persze ez az a csapat, amelyiknel az ongol is gol, annak is tud orulni... Most mar tudom is, hogy miert.?
volvós
@magyarbakancs: 09:56

Sajnos, kupaklala már születése óta meg van zavarodva...
Lepényleső
E nemes tevékenytelenséget ki kellene terjeszteni a kassza kezelésére is?
magyarbakancs
@volvós: Látni ezeket és nézni a szenvedésüket.
Ez minden felül ír most nálam.
volvós
@magyarbakancs: ...nemcsak Nálad !!! :-)))
magyarbakancs
@volvós: Most olyan rosszindulatú vagyok, hogy csodálkozom magamon.
Mit hoz ki belőlem ez a győzelem, felszabadult a lelkem.
spu00
Egy a lakosság 2,5%-t elbutitott réteg azért ne legyen már a nép, főleg úgy, hogy szerencsétleneket politikai célokra használják fel, s ezzel tényleges károkat okozva nekik.
Csak gondoljanak bele, hogy Bp-n hány olyan beruházás indulhatott volna el, ami az emberek célját szolgálta volna, ami ezek után jóval később valósulhat meg.
Nem véletlen ez az aláírás gyűjtési mánia, egy újabb siker élménytől akarták megfosztani a .kormányt. Fordítva sült el.A kormány támogatását adta hozzá, s nem indította.
Jelenlegi állás szerint a jóváhagyást követően májusban kiírják a népszavazást, augusztusra, szeptemberre, a NOB szavazás meg szeptemberben lesz, a M.o-i hülyeség nem halasztó hatályú. Tehát a kormány mindezen dolgok figyelembe vételével irrelevánsnak itéli a helyzetet, s jogosan kivonul a támogatásával. S ezen dolgok vissza ütnek 18-19-ben, de elég keményen. Most már nem mondhatják, de hát mi nem így gondoltuk, nem ezt szerettük volna, blabla...! Ezekből is látszik, hogy nincs elképzelésük az ország jövőéről, lehetőségeiről, a hatalmon és az elosztható pénzen / lásd:2002-10 között/ nem látnak semmi jövő képet.
Megnyerették O.V-al ezt a meccset is.
coni
@spu00: A népszavazás nem olimpia ellenesség, minden komoly jelentkező tartott időben népszavazást, mert ha nem a NOB végzi el helyettük és annak az eredménye nem manipulálható. Ha időben lett volna népszavazás az emberek többsége az olimpiára szavazott volna.
wagabund
mint már tegnap írtam, Soproni Tamás Momentum alelnök a dumájával igencsak rémületet okozott mindkét táborban...
Talpraesett, okos fickó, aki sok fejfájást fog okozni a politikusoknak...

kérdés, időben lecsapnak-e rá, hogy: -öcsisajt! mennyiért korpásodik a hajad?

akkor basznak rá, ha megvehetetlen az ürge...
quadrocopter
@spu00: Aha, kevesebb lopott, vagy túlárazásból befolyó lé juthat neked is, mi? Nyöszörögjetek csak, betolták mocskos, hazug szátokba a lóciumit! A kajmán egyre gyakrabban szembesül, hogy nem a NER a népakarat! Föltolhatod te is a sunyi, mocskos, pártakaratú NER-t magadnak!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
nevemnick
Kaósa fijam! A Momentum és a kétfarkúak már eddig is hülyét csináltak belőletek, és ahogy közeledik az eltávolításotok határideje, egyre jobban észreveszitek ezt, de már most is késő. Számíthattok a márciusi, civilek elleni illegitim törvények meghozatala után, hogy ők is fellépnek ellenetek.
Lesz még Köztársaság!
Köb Jani
Lajos, Lajos megint megállapítottál olyant ami már régen nincs, csak képviselői székfoglalóra való törekvés!
spu00
@coni: Sajnos Ön is azok táborát növeli,akik utólag tudnának okosak lenni. Ha ennyire komolyan veszi ezt a témát,akkor 2015-ben a parlamenti szavazás alkalmával indithatták volna egy országra kiterjedő népszavazást. Habár a parlament is megtestesíti az országot, a nép képviselői ülnek ott.Nem, Önöket megzavarta a várható, az olimpiából fakadó pozitív visszhang, ami megint csak O-ra esne vissza.Az elmúlt 10 éves kormányzás alatt rájöhettek volna, hogy O.V nem egyik napról a másikra tervez, s cselekszik. Önöknek 2 év kellett, hogy átlássák az olimpiaiból fakadó előnyöket, de gondolom ebből is csak a politikai tőkét vették észre.
Egyszer már igazi hazafiként el kellene gondolkodniuk, hogy az Önök hatalomra jutásának egyáltalán van e értelme az emberek vonatkozásában, mert az elmúlt 72 évet nézve, semmi sincs, még tanulni sem képessek.
spu00
@quadrocopter: Ön is azon emberek közé tartozik, aki a saját tevékenységét próbálják áthárítani másokra, hátha akkor nem terheli olyan bűn a lelküket.
sokanvagyunk
"a kormánynak semmi dolga a budapesti olimpiai pályázattal." - csak a sok milliárd forint eltüntetése tanulmányokba burkolva.
keresztapa
@wagabund: Kezd erősödni a tömeg ereje, csak most már ezt az erőt képes lesz- e a Momentum, szinten tartani, vagy növelni:, a közös akarat megtalálásában amihez a már a sikert nélkülöző pártok is tudnának csatlakozni. Avagy ötletelésből kifogyva eseti eset marad, egyszeri siker után újításra már nem futja, avagy a pénz foglyává válik! Ez a bizonyosság idő kérdése.
Eladott Ország
@keresztapa: Vigyázzál nehogy az ágyadba helyezett levágott lófejjel emlékeztessenek a fideszes haverok arra, hogy valahol hibáztál. Ez a bizonyosság csak idő kérdése, mert már a pénz foglyává váltál. Apropó, milyen volt a Visegrádi wellness hétvége, ment a szopás?
Eladott Ország
"Értjük? A megrendezését tekintve bizonytalan olimpiára már jelen állás szerint is közel 40
milliárdot elkúrtak az elvtársak, most kiderült, hogy közük nincs semmihez. Most, hogy kiderült, a hipszter fiúk mégiscsak összegyűjtötték a szükséges számú aláírást ahhoz, hogy népszavazni lehessen az olimpiáról, akkor gondolom Bencsik András és a többiek csatasorba állva hazaárulózzák a főnököt, aki láthatóan letagadja az olimpiát. Elvtársak, akik már az olimpiai pályázat visszavonásáról aberráltok! Szerintem a népakarat, a saját nem hazaáruló híveitek megbecsülése azt jelentené, hogy nem visszavonjátok az olimpiai
pályázatot, hanem kiírjátok a népszavazást, amely érdemben eldönti ezt a kérdést. De titeket
soha a büdös életben nem érdekelt még a sajátjaitok véleménye sem. Letagadjátok a nemzeti ügyet és Párizs meg Los Angeles ügynökeiről óbégattok. Annyira szánalmas, hogy szavakat nem találok rá. Elbuktátok az illiberalizmus harcát a demokrácia fölött és most, amikor úgy tűnik, hogy nem csak a szükséges számú aláírás jött össze, de konkrétan nagy eséllyel nincs nemzeti ügy, hanem szemfényvesztés, hazudozás és sunnyogás, letagadjátok azt is, hogy valaha is közötök volt az olimpiához."
keresztapa
,, Apropó, milyen volt a Visegrádi wellness hétvége, ment a szopás"? Te már csak tudod, hisz ott voltál mosdatlan száddal már mást sem tudsz, csak szopni!
Eladott Ország
Elég is lesz ennyi kezdésnek. Te csak világíts, Kupakos Lajos! Mint óceán partján a világítótorony. Én meg majd figyelek, jó? Itt lesz a kezemben a kapa is, hátha kell. Valamire.
Eladott Ország
@keresztapa: Tudsz követni, az ánuszrózsám rendelkezésedre áll te fideszes őstulok.
Köb Jani
@Eladott Ország: Nos így kommentel egy igazi vér kommunista, és még dagadsz is a büszkeségtől hogy nálad mocskosabb szájú kommentelő még a propelleren sincs...
eugen4402
Bizony Kósa úr, a baloldal megrendítő erejű ütést kapott a (jobb) szeme alá.
A monokli majd elmúlik, de azt soha nem értem meg, miért mondják Önök naponta, hogy a "balosok mindenből pártpolitikát csinálnak"??? Itt egy civil mozgalom figyelmeztette az Ön kormányát, hogy ilyen költséges ügyekben ki kellene kérni a lakosság véleményét... Ez Önnek pártpolitika..?
keresztapa
@Köb Jani: Köszi a kommentedet amit @Eladott Ország:személyére tettél, innen lehet őket megismerni az obszcén szavak használatával tudnak csak élni, üres fej, tömjénezve...
Jozefina
Valaki már kihívhatná ezt a vítfejű kósát is egy kis eszmecserére a kocsma elé Debrecenben!!!
keresztapa
@eugen4402: Ja csak a gőg azt már nem tudná elviselni, hogy a lakosság véleményét kell kikérni, ilyen országot érintő döntések előtt mint Olimpia, ez Országot érinti, nem csak egy várost!
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: " Miért csak a budapestiek szavazhatnak, ha az olimpia az egész ország ügye?

Mert 2016. február 16-án a főváros nyújtotta be a pályázatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, így ezt a főváros is vonhatja vissza. Más országokban is mindig helyi népszavazást írtak ki az olimpiáról, ez a gyakorlat. Erre vonatkozik a népszavazási kérdés is: „Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?"
index.hu/belfold/budapest/2017/01/19/nepszavazas_budapesti_olimpia_2024-es_olimpia_momentum_mozgalom_palyazat_tarlos_istvan/
Olvasni, olvasni,és olvasni...Hátha ragad valami...:)))
Eladott Ország
@Köb Jani: @keresztapa: Egyik rendszerben sem voltam pártag. Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége! A fidesz ha kellett ifjúkomminista, ha kellett kommunista, ha kellett liberális, ha kellett illiberális, ha kellett (mű)keresztény, ha kellet konzervatív volt. Voltak köztük, kisztitkárok, pártitkárok, munkásőrök, III/III-as besúgók, csak még akasztottak nem voltak. Ebbe még a kaméleon is belehülyülne.
Eladott Ország
@Köb Jani: @keresztapa: Fidesz leváltása jelentené a Kádár-korszak valódi végét.
A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az… Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
Eladott Ország
@Köb Jani: @keresztapa: Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin a kommunistákról
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.” Ez vonatkozik a kaméleon, szarházi , fideszre is.
kissé felnőttem
ÉS kifogások? 20-- 25 évesen kezdtek csak kivénültek a 89-es melldőngetők, Lehet a váltás is huszonéves, és igenis féltsék a saját és a mi gyerekeink JŐVŐJÉT.
Mert nem kell tetszeni mindenkinek de igy viszont keveseknek jó.
keresztapa
Egyetlen városnak sem állhat jogában, hogy egy országot érintő ügyben egyedül hozzon országot érintő döntést. Először népszavazás döntsön, az olimpia megrendezés akaratáról és utána nevezzen be a város a megrendezés elnyerésére joggal tisztességesen de akkor már országos felhatalmazási joggal. .
quadrocopter
@spu00: Magadat minősítsd, barátom, ezer okod lenne rá!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: nolátod,tudsz te tartalmilag értelmes dolgokat (is) is írni! :) Egyetértünk!
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Ez már a gondolat menet ok, és okozat, legalacsonyabb foka, amit már nem lehet tovább leegyszerűsíteni, hogy valaki értelméig eljusson, város érdek, ország érdek elsődlegesség értéséig. Ország élvez elsődlegességet, ország érdek érvényesítésekor, avagy az országnak egy városa dönt az ország érdekének érvényesítésében? Ez az ami zavart okoz a döntésbe, a jog és annak alkalmazása, a kisebbség, és a többségi jogok alkalmazásában, melyik visel, mikor elsőbbséget, a kisebbség! :, és mikor a többség. A többségi felhatalmazás elnyerését élvezi, e a kisebbség, amely dönt, avagy a kisebb ragadja magához egyedileg a jogot, hogy döntsön a többségi akarat ellen? Ebben a jog következetlensége a legnagyobb baj okozója ami a nép elnevezést kihagyta a jog alkalmazásából, a NÉP az ország megtestesítésének egysége, mely magában foglalja a 13 kisebbség egységes megnevezését, mégpedig a MAGYAR NÉP ami a Magyarország elnevezésként él.
staro2
Pedig milyen szépen egymásra találtak volna. Európa legkorruptabb kormánya és a világ legkorruptabb szervezete (NOB).Gyönyörű páros, kár hogy a Momentum beleköpött a levesükbe.
Nessy
@keresztapa: helyes a bőgés oroszlán! :-))
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: ja, Monnyuk ezt 3 tőmondatban, körmondatok nélkül is elmondhattad volna...De hát ez a te írásod jogán vagyon... :D És ja, megint egyetértünk... :)
spu00
Azért csak kiütközik az információ és tudás nélküli pocskondiázás, ahol az IQ-t kilóra mérve azt hiszik, hogy Önök aztán megmondják, leírják a tutit. Sajnos nincs erre alkalmasabb szó, mint tuti, melynek jelentése, tartalma nulla.De azért további jó szórakozást, örüljenek az új Puklinak, ez sem tartósabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.