Nem igazán tudják még az általunk megkérdezett szocialisták, hogy az MSZP, vagy az egész baloldal miniszterelnök-jelölt-jelöltje lesz-e a szegedi polgármester. Arról is kérdeztük a megint megújuló párt vezetőit, hogy a négyes metró körüli korrupció újbóli felmelegítése nem árt-e a pártnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elég vicces a kérdés, hát a hazugovicsé, mert tudja a Botka mellette labdába se rúghat, valamit ígért a Botkán keresztül a szociknak, ha sikerül taccsra tennie az ellenzéket!!!
Csak ismételni tudom magamat IGAZA VOLT A DÁVID IBOLYÁNAK a pénz a hatalom felosztásában!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Elég vicces a kérdés, hát a hazugovicsé, mert tudja a Botka mellette labdába se rúghat, valamit ígért a Botkán keresztül a szociknak, ha sikerül taccsra tennie az ellenzéket!!!
Csak ismételni tudom magamat IGAZA VOLT A DÁVID IBOLYÁNAK a pénz a hatalom felosztásában!!!
Béla333
Még a végén bejön a számításom: az MSZP és a DK közösen vonul le a történelem porondjáról!
Utána már csak a Fideszt kell eltakarítani, hogy végre egy normális országunk lehessen, de az már könnyebb feladat lesz!
Szerintem!
karma1
Ha ovinak az volt a celja, hogy az ellenzek szepen egymast irtogassa, akkor ezt a celjat elerte! Mehetnek a milliardok Szegednek, haho!
bencemacska
"MSZP országértékelő: mi nem leszünk Putyin legvidámabb barakkja "
Ebben az egyben biztos igaza van, már ez sem jut nekünk. A legszomorúbb barakk lesz a miénk!!!
papa.49
@GeoCravker: Nagyon jó ez az írás...
aremy
@Béla333: az mszpnek fontosabb ahogy az öregjeit elnézem.de lehet hogy csak a boldog nyugdíjas éveiket szeretnék élni.
Béla333
@aremy: 09.06
Én is szeretnék nyugodt nyugdíjas éveket és azt is szeretném, ha a gyermekeim itt találnának egy élhető országot és nem mennének el világgá! Így a legjobb forgatókönyv szerintem az lehetne, hogy az MSZP/DK a Fidesszel karöltve elmegy oda, ahová való: a történelem szemétdombjára!
aremy
@Béla333: te csak szeretnél míg ők hapci dőzsibe fogják mulatni a nyugdíjas éveiket.
Csizmás Kond
Addig amíg bárki azzal kampányol, hogy nem számít semmi csak az, hogy a jelenlegi vezetést legyőzze ne számítson értelmes pártfogásra. Győzni lehet de ha csak ennyi a stratégiája akkor gyors lesz a bukás is.
A mai baloldal abba betegedett bele, hogy legyőzze Orbánt. Nincs egyéb használható vagy elfogadható terve csak Orbánfóbia...az pedig nem elég meggyőző...mert mi lesz azután ?
Botka úgy került színre, hogy ő volt a kevesek közül az ismertebb aki kevésbé kompromittált személy, de egy egészséges országvezetéshez az sem elég, ezért is húzodoznak sokan mert nem látnak jövőképet.
...és amíg az Orbántakarodj lesz a választási jelszó addig nincs amit várni az effajta jelöltektől.
Béla333
@aremy: 09.22
Ha ezt akarjuk, akkor így is lesz!
De van egy másik lehetőség: a bíróságok padjait koptathatják, hűsölhetnének a kaptárba! Ehhez csak annyi kell, hogy végre nem csak szavakban kellene kivizsgálni a politikai "elit" köztörvényes bűncselekményeit ahogy eddig mindig történt, hanem tettekben is!
Így is ahogy Hadházy hívta fel a figyelmet: minden nappal egyre több politikusi bűncselekmény évül el, lesz emiatt megúszható!
Évek telnek el egy sok milliárdos 4-es metró lenyúlás vizsgálatáig? Mire jogerős ítélet lenne, addig már minden érintett meghal öregsége okán!
coni
Időnként már úgy tűnik az MSZP juttatásért cserébe felvállalja, hogy nem védi meg magát a fideszes rágalmaktól, hogy ismét összejőjjön nekik a 2/3. Az ámokfutás amit Botka csinál szintén arra utal, hogy az ellenzéki képviselőhelyeket vesznek maguknak azzal, hogy biztosítják a Fidesznek a 2-3/3-ot.
qxy
Kinek a gyereke? Teljesen mindegy . Ha reformot akarna akkor nem is lehetne ott. Mert ugye bár,
Ha ő akarna rendet csinálni akkor ugye ki kellene csinálni azokat is akik támogatják a szavazásban. Vagyis, ezt nem teszi meg az tuti.Vagyis, marad ugyan az a szar politikus ( most még nem az) akinek szintén azon kell járni az eszének hogy el kell lopni az állam vagyont . Ha nem ezt teszi szemet szúrna vagyis, csak olyan lehet aki a " MI szemléletünket csinálja" "
Szegeden a Pick nél, egyszer jöttek az Amerikaiak mert hogy közös üzlet reménye. Lényeg, kettem jöttek. A Magyar vezetőség, negyvenen kísérték végig a gyáron. Az egyik üzem sarkánál egy fehér köppenyes faszi cigizett és az amcsi kérdezte.- Ki az ott aki nem dolgozik?
egymásra mutogattak a fejesek, hogy - te ismered? .- nem bazd meg. Ki a faszom az ? Lényeg, hogy senki nem ismerte Amcsi meg azt mondta. Na ha közös lesz a ló akkor ilyen nem lesz. Mi is ketten jöttünk, itt is csak két ember fog kelleni a többi meg beállhat a gyártásba. Na ki nyílt mindenkinek a szeme . Mi lesz a fiammal a hülyével?mi lesz a sógorral a barommal? meg a többi. A vége az lett hogy " Sajnos nem jött össze " Vagyis, a Magyar virtus hogy mindenki együtt( lop)az egy sajátos adottság.amit tisztelni és folytatni kell.
Béla333
@qxy: 09.40
Akkor már meg is magyaráztad, hogy miért csúszik le az ország folyamatosan: Hogy miért vagyunk már Románia, Bulgária szintjén, hogy hogyan van az, hogy a Szlovákok is már elhúztak mellettünk!
A magyar virtus! És már minden mehet ugyanígy tovább!
Ha nem változunk, akkor valóban az Etelköz marad nekünk.
Már a románok is dolgoznak azon, hogy megszűnjön a nagy boldog közös lopkodás, nekünk is tenni kell(ene) valamit végre, vagy marad a folyamatos lecsúszás!
eugen4402
Kedves Béla! Javaslom, válasszál másik rajtszámot, mert némelyik hsz-ed alapján a II. jobban passzolna hozzád, mint a 333... Ha jól emlékszem, ő is Vak Béla néven maradt fenn a krónikákban. Ne haragudj, ziccert nem szabad kihagyni!
nyanya001
Botka ezután azt ígérte: ha hatalomra kerül, bevezeti a feltétel nélküli alapjövedelmet, először kísérleti jelleggel a keleti régiókban.

Aztán az egész országban és mi leszünk a legvidámabb barakk egész Európában...
qxy
@Béla333: Nem véletlen írtam már. Itt csak egy drasztikus változás. Kirángatni, agyon verni, minden vagyont el venni de még a rokonoktól is majd tíz évig figyelni van e pénz mozgás, ha van még egyszer agyon verni és meg kérdezném.a politikusoktól.-
Uraim, van egy szabad hely a vezetésben. Nem tudom, akar valaki miniszter lenni?? Kíváncsi lennék a látottak és a cselekedetek után hányan szeretnének miniszterek lenni de akkor végre lenne egy ember akinek vér van a tökébe, hogy az országért és a népért tegyen Kezdetnek ez jó is lenne mindenkinek lenne munkája, mindenki meg tudna élni, az ország fejlődne. a csalók, mint pl.Orbán barátja, meg a húsipar tönkre tevőjének csak álom maradna hogy egyszer sok pénzük volt. Mi kellene hozzá?? Becsület, elszántság, kitartás.Na ezek vannak messze a Magyarnak nem a karácsony. Sajnos tapasztaltam. kicsibe. amíg abajogni kellett sokan voltunk de amikor felelni kellett tetteinkért, egyedül maradtam.amikor ki is harcoltam az igazamat, egyedűl tettem.amiokor nyertem, akkor megint több százan voltunk és csak azt hallottam.- Igen, meg csináltuk, mi, együtt, közösen. Háromszor jártam így kis hazánkba. és a végén a hang adókat el küldtem a k@ anyjukba.Nem értették mi a bajom..- semmi. semmi nekem semmi de ti," " "
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 09:23
Gondolj vissza: 2006 óta csak "Gyurcsány takarodj" volt OV programja és a "folytatjuk" programmal is nyert 2014-ben, magasan.
Ugyanakkor igazad van abban, hogy 2017-ben többet érdemelnénk ennél!!! Ez mutatja az elit teljes elhasználódását.
Nincs türelmem bővebben magyarázni, de véleményem szerint kellene egy olyan pártok közötti "szakértői kormány", amelyiket az összes demokratikus párt támogat.
Ettől olyan messze vagyunk...Minél közelebb vagyunk a választásokhoz, annál inkább előjönnek a párt apparatcsikok, és követelik a hatalmat maguknak és klikkjüknek!
A mi érdekünk meg annál inkább háttérbe szorul és győz a terror a mi segítségünkkel!
quadrocopter
Nem kellene még ráugrani Botkára, amit eddig mondott, az szimpi, váérjuk meg mit cselekszik!
Béla333
@eugen4402: 10.03
Neked lehet hogy ziccernek tűnt, nekem inkább amolyan indoklás nélküli kis szemétkedésnek.
Örülnék, ha személyeskedés helyett ha valamelyik beírásommal nem értesz egyet, akkor azt értelmesen észérvekkel cáfolnád!
Ha szabad kérnem!
Perwool
Teljesen mindegy! A jelenlegi politikusok tűnjenek a jó büdös francba!!!
Mocskos pohárba nem érdemes tiszta vizet önteni!!!
Béla333
@qxy: 10.13
Ismerős a történet, én is jártam már így!
Nem érdekel, a sárdobálás sem, ami itt folyik a Propin! Ha nem tudunk nagyon rövid időn belül egy normálisabb országot kialakítani, ahonnan nem akarnak elmenni a gyermekeink, ahol lehet és kell vállalni a véleményünket, ha az másoknak nem is tetszik, akkor az marad, amiről írogattunk: a további lecsúszás, elvándorlás!
Ezt a folyamatot meg kell állítani!
eugen4402
@Béla333: Persze, hogy szabad... Tegnap este 21:30-kor felvázoltál egy víziót, igaz, feltételes módban. Tudom, politikában nincs lehetetlen fordulat, de ahogy levezetted az egész teóriát, az annyira jellegzetesen "elempésre" sikeredett. Szóval arról jutott eszembe, hogy lám csak, megint van egy Vak Bélánk...!!! :-)))
emerencia
@quadrocopter: Egyetértek de szerintem inkább most kellene felhívni a figyelmet arra, ha kissé rossz irányba látszik állni a szekere rúdja. Nehogy aztán késő legyen.
Béla333
@eugen4402: 10.32
Miért? Nem erre mennek a dolgok?
Elég ha mondjuk fél év mulva valahogy bebizonyosodik, hogy a 4-es metró eltűnt milliárdjaiból jutott az MSZP fekete pénztárába is!
Egy közepes képességű ügyvéd ez alapján fel is számoltathatja a pártot!
Ha meg dől a dominó, akkor nem tudhatod, hogy kit hogyan talál el...
Mindenesetre az országnak az lenne a legjobb, hogy ha amit te víziónak nevezel, bekövetkezne!
Szerintem!
bencemacska
@nyanya001: ma, 09:51
Nagyon kemény, de nagyon igaz cikk! Kösz. , hogy idehoztad.
Olvasás közben jöttem rá, hogy még egy Szolnokról induló karrier, és lehúzhatjuk a redőnyt!-:)))!!!
quadrocopter
@emerencia: Nem gondolom, hogy már most úgy tűnne, rossz irányba áll a szekere rúdja, az MNszp-nek mindenképpen váltani kell, stílust, használható programot letenni, megszabadulni azoktól a negatív begyöpösödésektől, melyek padlóra tették, elsősorban saját magának köszönhetően!
Ha több Botka és Gőgös Zoltán lenne a társulatban, előbbre tartanának!
emerencia
@quadrocopter: Úgy legyen. Éljen a pozitív begyöpösödések és a új értékek együttműködése!
coni
@Béla333: Lehet Neked nem világos, de minden párt fekete pénztárába jutott a metró pénzből. Ezért nem vizsgálták ki az ügyet több évtizede. Az előkészítés a kilencvenes években kezdődött, vannak ügyek amelyekben már nem is lehet felelősségre vonni az elkövetőket. Ez nemcsak a metró ügyekben igaz, felelősségre vonás soha nem lesz, ez csak a mesében létezik, meg a fejedben.
eugen4402
@Béla333: Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, ám - fájdalom - nem értek egyet Veled. Laboratóriumi tisztaságot a valóságban egyetlen párt háza táján se találsz...
keresztapa
@quadrocopter: Meggondoltabban kell ehhez a Botka elmélethez állni, amit elmondott az többségében a mai valóságot tükrözi, ebben nem lehet fogást találni. Hitelességénél már kérdések merülnek fel, hogy most jutott erre a felismerésre, mikor már a pártja hitelessége ott van ahová ő is segítette pártját? Hogyan is lehet sikeres szavahihető, ezt döntsék el a kommentezők!
Csizmás Kond
@bencemacska: Nem egészen úgy van. Orbán évekig nem csak azzal kampányolt, hogy Gyurcsány takarodj, hanem volt programja...ezeknek viszont nincs az Orbántakarodjon kívül semmi.
Béla333
@coni: 11.00
Kizárt dolog, hogy pl. az LMP fekete pártpénztárába jutott volna a 4-es metró ellopott pénzeiből.
Így talán nevezd meg, hogy kire gondolsz, amikor ezt írod:
"...minden párt fekete pénztárába jutott a metró pénzből. "
Ne kend a sarat arra is, aki ezt nem érdemli!

Felelősségre vonás márpedig szükséges, ugyanis e nélkül az emberek morálja folyamatosan csak lefelé züllik.
Majd 10 év múlva meg azt mondod/írod, hogy a mai napi lopkodásoknak sem lehet felelőst találni?
Milyen országot szeretnél ilyen mentalitással?
Béla333
@eugen4402: 11.04
"Laboratóriumi tisztaságot a valóságban egyetlen párt háza táján se találsz... "
Elképzelhető, de a laboratoriumi tisztaság és az államadósság két és félszeresének az eltüntetése között azért van még néhány lépcsőfok, nem?
bencemacska
Mindenesetre a Showt sikerült elvennie a MoMo-tól. Ahelyett, hogy most az ő sikerükön örvendeznénk, ezzel a F@szkalappal foglalkozunk.
Jól időzítette a bemutatkozását!!!
eugen4402
@Béla333: A fokozatokról csak annyit, hogy régen ismertem egy srácot, akinek valami nagykutya védte a seggét a szétrúgástól, kisebb-nagyobb "huncutságokat" elnéztek neki. Legfeljebb kapott egy ejnye-bejnyét. Egyre nagyobb gazemberségeket engedett meg magának, hiszen neki mindent elnéztek... Aztán egy éjjel részegen hasba szúrt egy embert...
coni
@Béla333: Az 5%-os lmp-re szüksége van a hatalomnak, hogy ne legyen egypárt rendszer. Az LMP ügyei (ez nem feltétlenül korrupció, hanem a színfalak mögötti együttműködés) majd akkor derülnek ki ha elérik a 20%-ot és veszélyt jelentenek a hatalomra. Szerintem ezt várjuk meg ezzel a vitával. Addig semmilyen hatással nincsenek az ország sorsára, azontúl hogy megosztják az ellenzéket így biztosítva a 2/3-ot.
RonaGyuri
nem mindegy? ez pont olyan mint mikor miss röfi elindult a főpolgi címért! =))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: Mi volt neki??? Programja??? Mikor? Hacsak program alatt nem arra gondoltál, hogy részben államköltségen, részben ismeretlen forrásból meccsekre járt Európában! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..te úgy csinálsz mint a kérődző tehén...eszed a semmit.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: örülök hogy nem vagy Orbán-fun! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...a témánál maradva így választást nyerni nem lehet.
valaki csak azért bontsa le a házát mert ami van az nem tetszik az már őrület.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nekem nem ezzel van vitám, csak a te hazug kijelentéseddel, de azzal annál több!
Béla333
@coni: 11.43
Na ne nevettess már! Méghogy az LMp osztaná meg az ellenzéket? Mivel? A létével?
Hiszen ma is ugyanazt teszi és mondja, mint amikor 2010-ben bekerült a Parlamentbe!
Ha nem vennéd észre, most éppen Gyurcsány osztotta meg az ellenzéket az évértékelős kirohanásával, meg azzal, hogy képtelen Orbán leváltása érdekében hátralépni!
Egyébként meg felesleges minduntalan felemlegetni, hogy az LMP-nek cca 5%-os támogatottsága van, nézd meg az általad preferált DK-t, nekik is e körüli a támogatottságuk.
Mégis Gyurcsány akarja fújni a passzát szelet!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...neked nem is vitakedved van hanem csak kötekedő...nem a lényeg idegesít hanem az aki kimondja.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: kötekedés, hogy rámutatok Orbánnak sem volt semmiféle programja ??? Csak a hatalmat ide de azonnal! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: az hogy te nem olvastad vagy nem hallottad az nem azt jelenti hogy nem volt...ez csak a bükkfejűség jelképe.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: hát tudod jó vastag a bőr a pofádon te hazugabb vagy a dagadt törpe félistenednél! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...mondtam, neked a cél a másik piszkálása...
aremy
@bencemacska: azért nem ami segítségünkkel. inkább az mszp szarkeverése miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.