A szervezők a héten egy igazi all-star kerekasztal-beszélgetéssel emlékeztek meg arról, hogy öt évvel ezelőtt rajtolt el az első Békemenet. Az asztalnál ott ült Bayer Zsolt, Fricz Tamás, Bencsik András, Széles Gábor, Csizmadia László, Dörner György és Stefka István is. A rendezvény időpontjában Stefka még csak részeredményeket ismerhetett arról, hol a jár az olimpia elleni aláírásgyűjtés, de már akkor is hülyének nevezte azokat, akik leadták az aláírásukat: „Ha valóban százezer aláírást gyűjtöttek az olimpia ellen...tehát mindig negatívumok ellen harcolnak, tehát azzal szólítják meg az embereket, és mégis van ennyi-hát nem tudom másként kifejezni-nem megvezetett, hanem ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol. " "Magyarország ellen lehet kampányolni”.„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi Orbáni anti-kultúra nagykövetei! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az igazi Orbáni anti-kultúra nagykövetei! =))
Cefi
Az egyik főszervező szerint az olimpia elleni aláírások miatt újra szükség lehet a Békemenetre

Anyád ivartalanítására lett volna szükség, úgy ötven éve.
namihami
Már osztják a kolompokat, a nyáj pedig kezd engedelmesen összeállni.
Igazán illene most már virslit és sört is adni ezeknek a becsületes magyarérzelmű és független felvonulóknak. És este egy hangulatos kívánságműsorral kedveskedninekik.. Legyen a címe, mondjuk: ""Felvonulók kérték"". Hoppá, az már volt, az foglalt.
Legyen inkább: ""A birkák bégették"".
Edmond Dantes
Szerintem már a Békemenet-től is be vannak szarva.
namihami
És még valami. Ugye csak a budapestiek vonulhatnak , hiszen most kizárólag fővárosi lakosok érintettek. Tehát nincs vidéki buszos kirándulás, ingyen ebéd és Állatkert-látogatás. Bár az állatkertet helyben intézik.
És a busz csak nappal jöhet, mert 23-04 között tilos a csoportos buszoztatás. ŐK MONDTÁK, hogy nem szabad.
Cefi
@Edmond Dantes: Pedig saját agymenésük. Lassan visszanyal a fagylalt? Vagy már a lengyeleksem jönnek? :-)))
Manhattan
Követelem, hogy Wittner Mária is vegyen részt a megbeszélésen és eszével emelje a színvonalat! )
1magyar
A békamenetnek perselyt és dobja össze az olimpiára valót! Az eddig elköltött pénzt is dobják össze,vihetik a hasznot is!
F_Viktor
1) Tamogatom a menetet, mert kivancsi vagyok mennyi birkat, milyen ajandekokkal, vagy kenyszerintezkedesekkel (lasd CBA) tudnak osszekolompolni.

2) "Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.”

Ez nem kisse fenyegetonek, uszitonak hangzo mondatta sikeredett.
Johiszemu vagyok, biztosan bennem van a hiba...
quadrocopter
Összefújta a szemetet a szél! A dögkutak meg üresek!
F_Viktor
@1magyar: Irox:
"A békamenetnek perselyt és dobja össze az olimpiára valót!"

Ez nagy otlet!
Ajanlom bringaseknak, hogy jelezzek kubatovnak mikor legkozelebb sorba allnak fizetsegukert a fityesz penztaranal.
Nessy
Na, ennyi "jelzőt" rég kaptam egy hét alatt! Hazaáruló, libsi, tiszteletlen,sőt már hülye is vagyok.
Miért nem tudják felfogni az egy agytekervényükkel, hogy ha valaki logikusan gondolkodik, és politikai tisztánlátását a józan ész elhomályosítja, az még nem hazaáruló, nem hülye!
Felőlem mehet a békamenet, összeadhatja a pénzt az olimpiára, legyen övék a haszon is. A plebs ugyis csak a tv-n nézheti akárha a Párizsit nézné.
Ahogy én nem sértegettem a mellé állókat, úgy kéretik nekik is engem békén hagyni a jelzőikkel! Viszont, a költségeket nekem is viselnem kell, ergo lehet véleményem!
Stefka úr meg ha lehet ne induljon a "Tisztességes újságíró" titulusért.
Clavigo
Stefka elvtárs ( "docens " vagy mijafaszom,,,,) jól teljesít.
solidedge
Elég az ordenáré hazugságokból. Az aláírók nem Magyarország ellen kampányoltak, hanem azok ellen akik felelőtlenül bele akarták rángatni az országot egy hatalmas pofonba. Magyarország ellen pont az ilyen jött-ment gyülekezet mint az Orbánék által pénzelt CÖF támadnak. Senki sem fog megijedni ezektől a korzón óbégató vásári majmoktól.
Béla333
Így is van! Velük szemben meg egy másik sétát kell szervezni azoknak, akik nem bírják, ha hülyének nézik és hazaárulónak nevezik őket csak azért mert nem nyalnak a Fidesznek!
nusika
...ez nem fenyítésnek szánnák? ha nem úgy történik, ahogyan ők akarják, akkor jön a na-na-na?? Megkérdezném ezeket a "bölcseket", hogy milyen fizetésük van és milyen előnyük van ebből az egészből!
kisrigó
Ne fenyegess tee! Mert ijedtemben rosszul reagálok és beveretem azt az álszent pofádat! Mi van, elfogyott a lóvé, és a gazdaállattól várod a százmilliókat közpénzből!? A sok lúzer ingyé megy, mert átveritek őket. A pénzt meg lepapirozva okosba zsebre teszitek!! Tesztek ti nagy ívben a békére, hisz gyűlöletet keltetek inkább. Most éppen melyik köpönyegetek van rajtatok?
RonaGyuri
épp egy filmet néztem a terroristák bornírtságáról; szinte egy az egyben azonos ezekkel a félnótásokéval! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.