Kerekasztal-beszélgetést tartott a héten, még a NOlimpia-aláírások leadása előtt a Békemenetek hét szervezője (Bayer Zsolt, Fricz Tamás, Bencsik András, Széles Gábor, Csizmadia László, Dörner György és Stefka István), hogy megemlékezzenek az első Békemenet öt évvel ezelőtti elindításáról - tudta meg a 444. A lap beszámolója szerint Stefka István, a Pesti Srácok című kormányhű orgánum lapigazgatója beszélt az olimpiai elleni népszavazásról, illetve a "mögötte álló erőkről" is, kijelentve:

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Stefka elvtárs! A négyszínű toll hozzád képest a szürke ötven árnyalata. Szellemileg gáspárgyőző számodra egyetemi docens. A realitás pedig az, hogy nálad nagyobb tapló, hazaáruló nem nagyon van, mert beleillesz abba az egységbe, melynek neve fideszállat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
VIAGRÁKAT BEVENNI-fényetetők támadásra-MAGYAR FIATALOKAT FOGUNK +ENNI SZŐRÖSTÜL BŐRÖSTÜL-nem migriket-a saját büdös kölkeinket,nehogy már az legyen amit ők
MEGÉRDEMELNÉNEK!!!
nezelodo
Jólvan stefi bá' megnyugodtam, hogy már nem a szocialista rendszer ellensége vagyok! A Te átváltozásod megadta a lehetőséget az én átváltozásomra is. Lehet hogy holnap nemzetáruló leszek, mert nem szeretem a megzakkant pszichopatákat?
karma1
@aremy: Hat most jol beallitottad a megfelelo iranyba, ugyhogy en mar vissza is iranyitottam... Sztem odatalal,...:o)))
bakegya
Ezek az "ennyi hülye ember"kivételesen még nem MÉSZÁROS LÖLŐ LEOSZTOTTJAI-hanem dupla doktorok,matematikusok,de még a nemzetnek sem mostoha gyermekei,mert képesek voltak a düledező -rogyadozó nyugati társadalmak munkaerőpiacán is versenyben munkát vállalni és itthon a magyar nyelvismeretüket gyakorolni olimpiai sebességgel egy VALÓSÁGOS DEMOKRATIKUS ÖSSZMUNKÁBAN TELJESÍTVE 266 EZER AKÁRHÁNY HONFITÁRSUNK VÉLEMÉNYÉT ÖSSZEDOBNI(éjt nappallá téve megfeszített tempóban)-KÖSZÖNET JÁR NEKIK PÉLDAÉRTÉKŰ AMIT A HAZÁÉRT TETTEK.
Perwool
Apáik, (ők maguk) még besúgtak vagy lőtték a hősöket, ma pedig utódaik emlékeznek, kitüntettetnek...
Az elődök is így csinálták az átkosban, amikor védték a pártot bármi áron, hiszen a párt volt a kenyéradó gazda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.