Miután a szükségesnél jóval több aláírást gyűjtöttek össze, és adtak le a Választási Irodánál a momentumosok és a demokratikus ellenzéki pártok, a Fidesznek újabb módszert kell kitalálni arra, hogy ne égesse be saját magát. Épp emiatt vette elő a csodafegyverét, ami tulajdonképpen nem más, csak mismásolás, mégis megpróbálják észérvekkel megmagyarázni. Ha emlékszünk rá, egy olimpiáról szóló országos népszavazási kezdeményezést már elkaszált a Kúria most Bánki Erik az ATV-ben mégis inkább országos népszavazásról beszélt.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pucolnak a patkányok a kisebbik rossz felé! Ám lehet, hogy ez lesz a nagyobbik rossz számukra!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Van egy pont, ami utan mar nagyon kilog a lolab... Ok elertek ezt a pontot, es most nem tudjak, hogyan takargassak a lopatat,... Pedig egy nagy [email protected] lesz az o intezkedeuk erteke...
nevemnick
Ezek a barmok addig feszítik a húrt, amíg az el nem pattan.
Ha így folytatják, a prímás csutak hiába hívja a főbrácsást, a kontrást és a nagybőgőst, majd a fúvószenekar lágyan elfúja nekik a gyászindulót.
nyanya001
Egy aljas hordától csak aljas eszköz várható.
vadnarancs
Add le a kupakokat Lali, majd az árából megrendezi Kondásfalva!
aremy
@nevemnick: de szép lenne még rínák is no mert ilyen helyen nevetni azért nem lehet.ha csak a nagy siker miatt többször húzzák és engedik le a ládát .de akkor még húrrá is kiszakadna belőlem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila
Szórakozás - 2023. January 29., 15:27
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila