Ónodi György, a Heti Hetes producere megerősítette a műsor megszűnéséról szóló információnkat. A Népszava kérdésére válaszolva elmondta, a 17 éve futó produkció befejezéséről szóló döntésről 4 hete értesítette az RTL Klub vezetősége, amely nem indokolta az elhatározást.

Ónodi szerint a műsor hozta az RTL II. átlagos – 3-4 százalékos – nézettségét, azt pedig nem tudja elfogadni indokként, hogy a műsor elfáradt volna, hiszen egy közismert emberek aktuális eseményekről humorral fűszerezett véleményére épülő produkció frissességét maguk az események biztosítják. Ónodi lapunknak elárulta, hogy megírja a műsor 17 éves történetét, a könyv kiadására jelentkezett már kiadó, a kötet megjelenése májusra várható.

17 év után megszűnik a Heti Hetes

(Fotó: A Heti Hetes Facebook oldala)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
elfáradt? ugyan kezdettől fogva sz... volt! =))
kiscsillag66
Nem baj, hogy megszűnik. Nem fáradt el a műsor, csak nagyon felhígult. Addig volt igazán jó, amíg a legelső gárda szerepelt. Utána már legtöbbször nem odaillő emberek vitték. Nem akarok neveket felsorolni.
aremy
nem kár érte mert nagyon el laposodott.
Cicamama55
Éppen ideje! Régen kiveszett már a humor a csapatból, amiért érdemes volt a késő esti órákig fennmaradni! Ábel Anita, Hajdú Steve, a nagyon elfásult Farkasházy és a politológus úr roppant unalmassá változtatott mindent. Én régen annyit nevettem rajtuk, de már évek óta nem tartottam nézhetőnek a műsort.
szép új világ
@RonaGyuri: Induláskor még volt benne fantázia, de aztán egyre laposabb lett. Végül csak a ripacskodás maradt. Senki sem sem hullat könnyet érte, legfeljebb az, aki onnan kapta a gázsiját.
wagabund
A színészzseni Hajdú, és a polihisztor megmondóember Para-Kovács együttes kemény melóval térdeltette le a heti hetest...

az a hunyó, aki ezeket behívta szerepelni...mert olyan viccesek...
RonaGyuri
@szép új világ: tudod ízlések és pofonok. neked sikerült ezeket felfedezni benne. Nekem csak a Havast meg a Verebest! Brrrrrrrrrrrr!
justhpeter
Érdekes. Amíg ez a műsor vitte a csatorna nézettségét semmi baj nem volt vele. Az RTL-nek is csak a Való Világ való. Sokáig tarrtott míg leért erre a szintre.
prime777
Micsoda kommentek vannak itt.
Én nagyon szerettem a Heti Hetest.
Hihetetlen ,hogy minden jó kis műsort megszüntetnek.
El sem hiszem még mindig.
Legalább volt egy műsor ebben a diktatórikus világban ami ellent mert mondani a hatalomnak.
Vagy mögé láttatott a dolgoknak.
A sok szar meg csak úgy megy. :/
A Magánszféra is megszűnt ,most meg ez.
Amúgy sem nézek televíziót de ezek után be sem kapcsolom.
Nagyon sajnálom.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.