Gyors kihallgatáson van túl a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, akinek ezúttal csak néhány kérdést tettek fel. A fiatalember ugyanis szerdán nem volt túl kommunikatív, több kérdésre is megtagadta a válaszadást, így leginkább azokat részleteket ellenőrizték, amelyeket korábban árult el.

P. Lászlót legközelebb március 8-án hallgatják ki – tudta meg a 24.hu a fiatalember ügyvédjétől, Brunner Tamástól.

Megrekedt a Teréz körúti robbantó kihallgatása

A fiatalembert hétfőn körülbelül nyolc órán át kérdezték, illetve akkor részletesen beszélt a már bevallott bűncselekményről. Elmondta egyebek mellett, hogy nem ismerte a két egyenruhást, akiket állítása szerint nem akart megölni a házilag készített szerkezettel, illetve a rendőrséggel sincs baja. Azt viszont, hogy újabb merényletre készült, tagadta.

Arra a kérdésre tehát, hogy mi motiválta, egyelőre nincs válasz.

A Budai Központi Kerületi Bíróság április 21-éig meghosszabbította a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A fiú csaknem négy hónapon át tartotta magát és nem beszélt, kivéve annyit, hogy nem ő követte el a bűncselekményt. Múlt héten kétszer is kihallgatták, szerdán, illetve csütörtökön, ekkor törte meg a csendet.

Hétvégén már tudni lehetett, hogy mindent részletesen beismert, ügyvédje szerint azért, mert valószínűleg mostanra érett meg benne a gondolat, hogy beismerő vallomást tegyen. Az apa mindvégig kitartott, sőt most is kitart fia ártatlansága mellett.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Pedig ha nincs meg a miért akkor elég gázos a helyzet. A megbízókat ugyanis nem illik elárulni, mert az eléggé életveszélyes lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.