Az Európai Unió Hivatalos Lapjának mellékletében megjelent hirdetmény szerint ismét feljebb kúszott a budapesti vizes világbajnokság uszodakomplexumának kivitelezési büdzséje. Sokadszor. Tavaly decemberben derült ki, hogy a Dagály Strandfürdő tervezési, építési, szerelési munkáihoz kapcsolódó projektmenedzsment, műszaki ellenőri, sportszakmai ellenőri, tervellenőri, superellenőrzési és kockázatelemzési munkáinak elvégzése és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások ellátását a korábbi 849 millió forint helyett 884 millió forintért végzi el az Újlak Mérnökiroda Kft. Ehhez képest a mostani hirdetmény szerint...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja a derék Bazsó meg ezzel dicsekszik Tarlóséknak! =))
Perwool
A takonygerincű Fidesz bagázs meg csodálkozik, hogy a nép ellenzi az olimpiát??
Béla333
Azért mert az Olimpiai aláírásgyűjtés zajlott, azért még az élet nem áll meg!
Nagy a család, sokba kerül, így lopni is muszáj!
eszegfu
Mégis milyen felelősséget vállaltak a vizes VB vezetősége(Seszták, Gyárfás), valamint a bizottsági tagjai (Pintér, Szijjártó, Varga, Balog, Tarlós és Fürjes), hogy ezt meg lehet csinálni! A tervek szerint 25 milliárd lett volna, most meg már nettó módon (!!!) irják csak le, hogy 38,4 milliárd, ami bizony ÁFA-val a 49 milliárdhoz van közel. Valaki/valakik nagyot hibáztak! Ez a fajta "megvalósitás" jusson mindenkinek az eszébe, amikor az olimpiáról van szó! Ahogy @Hellcat: is irja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.