Jutalék nélkül lehet mától pénzt váltani egy most induló, magyar fejlesztésű honlapon, amely a közvetítők kikerülésére alapoz.

A magyar ötletből indított és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező midrate.com közösségi pénzváltó oldal önmagában nem vált pénzt, hanem online felületet biztosít azok számára, akik valutát szeretnének venni vagy eladni.

Az oldal segítségével a pénzváltásból kimaradnak a pénzügyi közvetítők, így a költségek eltűnnek és lehetővé válik a valuták egymás közti lehető legjobb árfolyamon történő cseréje, amivel az eladó és a vevő is nyer.

Mostantól igyenes pénzváltást biztosít egy magyar oldal

A midrate.com-ot 5 magyar magánszemély alapította 2015. szeptemberében, a webfejlesztés és a marketing tevékenység is Magyarországon folyik, a cél azonban a globális terjeszkedés.

A Midrate rendszerében fizikailag is gazdát cserél a pénz, így az eladónak és a vevőnek egymással találkoznia kell, hogy létrejöhessen a tranzakció. Ez a hatályban lévő jogszabályok szerint törvényes, amennyiben az nem üzletszerűen, hanem alkalomszerűen történik.

Az oldal használata jelenleg teljesen ingyenes. Tervezik, hogy a jövőben bizonyos extra és kényelmi szolgáltatásokért díjat szednek, de a Midrate mindenképpen ingyenes marad az egyszerű felhasználók számára.

(hvg)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Ha 500 dollárost is tudok ott váltani, felkeresem.
F_Viktor
Ehhez eltolcsy elvtarsnak is lesz egy ket szava...
Mobil123
Majd bandzsa halandzsa lesz a közvetítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.