"Csak" 7 milliárd ment el eddig a pályázatra.

Fürjes Balázs, a budapesti olimpia kormánybiztosa az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta el, hogy a Budapest 2024 Zrt. (amely a pályázatért volt felelős) utasította a cég vezetőjét, készítse elő a Zrt bezárását.

A 24.hu cikke szerint ez már csak amiatt is érdekes, hogy nemrég a Momentum Mozgalom közérdekű adatigényléssel kérte ki a cég szerződéseit, és most félő, hogy nem kapják meg azokat, ha bezár a zrt.

Fürjes a műsorban arról is beszélt, a pályázásra "csak" 7 milliárd forint ment el, nem pedig 21, amit az ellenzék emleget.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ria, ria hava - ria!
Ria - ria - Szűz - Má - ria!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@RonaGyuri: még pontosabban ennyiről van számlájuk amit vettek
Cefi
@quadrocopter: Fideszállatok alatt: ria-ria-bűzmária.
Cefi
Tessék szépen visszarakni a lóvét az államkasszába. Ha máshogy nem, hát vagyonelkobzással, akiknek agymenése volt ez az olimpia mizéria.
Béla333
Ez után meg jött Juhász Péter és elmondta, hogy ez a 7 milliárd csak a tanulmányok, ezen kívül 4+1 milliárd a hirdetésekre, stb, stb.
Összesen 27 milliárdról beszélt Juhász!
qxy
Na a harmadik füles után megint meg kérdezném. .- Na gyerek. mennyi?? nem jó a fülem.
human
Fürjes meghazuttolja magát. Ő maga mondta a híradóban, hogy a költségvetést felét költötték el, ami 10 milliárd forint. Ezzel egybeesik Varga Mihály nyilatkozata amiben 9,5 milliárd elköltött közpénzről beszél. Az ellenzék pedig 27 milliárdos költségről beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.