Egészen új oldaláról mutatkozott be Orbán Ráhel, bár feltehetően nem ez volt a célja.

Csütörtök délután a miniszterelnök lánya is közzétette Facebook-oldalán azt a képet, amellyel a meghiúsult 2024-es budapesti olimpia ötletét gyászolják a kezdeményezők:

Orbán Ráhel angolján szórakozik az internet

A kép melletti kommentek közt Orbán Ráhel egy külföldi ismerőse érdeklődött, tényleg lefújtuk-e az olimpiát. Ráhel azóta törölt válasza így szólt:

yeah. unfortunately. some young guys used to protest against the Olympic for make their name in politic and found a new party. they did not feel our nation strong and brave enough to make big think.

Angolul nem beszélő olvasóink kedvéért itt a válasz nyers fordításban:

Igen, sajnos. Néhány fiatal régebben tüntetett az olimpia ellen hogy megcsinálni nevük a politikában és talált egy új pártot. Ők nem érezték az országunkat elég erősnek és bátornak, hogy csinál nagy gondolat.

A nyelvtudás hiánya persze önmagában nem bűn, ám Ráhel angol nyelven is tartott órát a Budapesti Corvinus Egyetemen, diplomáját is nemzetközi intézményben szerezte meg, korábban pedig Bahreinben az ottani olajügyi miniszterrel hivatalos tárgyaláson vett részt.

Mindezek mellett legalábbis meglepő ez az angoltudás – vélték a kommentelők.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akinek a legnagyobb álma volt az olimpia az a miniszterelnök, és nem a magyar nép. A magyar nép álma egy élhető ország, ahol nem a nyomorúság, a szegénység teszi ki sokak mindennapjait., ahol a miniszterelnök nem harácsol kénye-kedve szerint, ahol az állami támogatásokat piaci alapon, és nem pofára osztogatják, nem döglődik az egészségügy, nem kell a gyermekeinknek elhagyni az országot, hogy boldoguljanak... Bizony-bizony az emberek álmai nem azonosak Orbán Viktoréval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@namihami: Az esküvőn biztos Nein-t mondott csak a pap "I do-"t értett, vagy volt tolmács mint Vidának meg Kósának.
Nekik is hamarosan nem annyira merry xmas, joyeux noel, buon natale,vagy Frohe Weihnachten lesz, remélem...
namihami
@Commenter: Félek, hogy történjen itt bármi, nekik mindig minden a fentiek közül lesz. Legfeljebb valamelyik jó meleg Dél-tengeri ország osztályonfelüli szállodájában. természetesen általunk és tőlünk felvett pénzekból.
Commenter
@namihami: hát yeah unfortunately (by Ráhel) ez is benne van, de szerintem inkább legyen a Hungarian Alcatraz
namihami
@Commenter: Velük szemben a Csillag-járás nem lesz és nem lehet járható út. Ha bármilyen új politikai rendszer megpróbálná őket ""beCsillagozni"", akkor ezek a Békemenet-szintű fanatikusai még a polgárháborút is képesek lennének kirobbantani az ő Istenükért.
Tehát:: vagy el tud pucolni vagy Causescu-módszer. A pénz már veszett fejsze nyele, de ha már mi nem, akkor legalább ők se élvezhessék.
Commenter
@namihami: Elpucolás inkább, mert ha a csau féle rögtönítélő, akkor pokol lesz, az amit írtál,és pont az kell itt még fokozni :((
staro2
Most hagyjuk az angolt.Kitárgyaltuk.

Tisztázzuk az időrendet:
Magyarország nem az olimpiát fújta le, hanem a rendezésről szóló pályázatot.
A lemondás 2017 márciusban történt, tehát 1 éve.

2017. július 13-án Los Angeles és Párizs megegyezett, hogy Los Angeles a 2028-as olimpiát, míg Párizs a 2024-es olimpiát rendezi. A többlépcsős pályázat nyertesét a Nemzetközi Olimpiai Bizottság a perui Limában 2017. szeptember 13-án a 2024. évi nyári játékok helyszínét kijelölő kongresszuson döntötte el és hirdette ki hivatalosan.[1][2] (Wiki)
Ennek is elmúlt már fél éve.

Ehhez képest most márciusban érdeklődik az ismerős és sajátláb asszonyság is naprakészen válaszol.
Ez a röhej, nem a szórend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.