A szakértő szerint kizárt, hogy az áldozat magának okozta volna a sérülést.

Mint megírtuk, lezajlott a másodfokú ítélethozatal előtt utolsó tárgyalás B. Krisztián perében. Az orvost azzal vádolják, lúggal csonkította meg egykori élettársa, Erika nemi szervét.

Az ügyben múlt pénteken szakértőket is meghallgattak, Zacher Gábor a védelem állítására reagált, miszerint Erika sérülései teával való forrázástól is keletkezhettek. A toxikológus esélytelennek tartotta, hogy valóban ez történt volna:

Kizártnak tartom, hogy ezt a sérülést forrázás okozta volna. A forrázás és a marás egészen más sérülést okoz. Erika igenis kerülhetett volna életveszélybe, már csak amiatt, hogy elkábították és elaltatták úgy, hogy nem készültek fel a "kórházon kívüli altatás" következményeire. A hidrogén-peroxid, amit használt, 3 százalékos töménységben kitűnő kórházi fertőtlenítő, ám 33 százalékosan már életveszélyes, maró anyag

- írta meg a Blikk.

B.Krisztián védője szerint azonban nincs közvetlen bizonyíték a férfi ellen, így felmentést, de minimum új eljárást kellene indítani.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nem is lesz már közvetlen bizonyíték.
Örülhet szegény nő, ha nem csukják le. :-(
wagabund
ez az orvos még igazgató, vagy csak betegeket gyógyít?( a nép nagy örömére)
elnyomott
Nem is lesz már közvetlen bizonyíték.
Örülhet szegény nő, ha nem csukják le. :-(
nezelodo
Azért döbbenetes, mennyi pszichopata jár kel közöttünk, és nagyon sok felkenve érzi magát az istenadta nép vezetésére, istápolására. Csak mindig azzal a homokszemmel van baj, ami az elméje "fogaskerekei" közé hullik!
GeoCravker
Egyre zavarosabb...
A Hidrogén peroxid nem lúg, és egészen más sérüléseket okoz, mint a lúg. Tekintettel arra, hogy nem vízelvonással járó, a szövetek részben elfolyósításával járó folyamatban, hanem oxidatív roncsolásban károsít. Eddig mindenhol lúgot emlegettek.
Valaki vegyen már kézbe egy alapszintű tankönyvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.