Azért szeretem Virányi András, vagyis BANDITA blogját olvasni, mert ő nem azért ír, hogy okosakat mondjon másoknak, hanem mert ő az, aki az Orbán-kormány ötven, sőt száz árnyalatát is megtapasztalta a saját -és családja bőrén. Minden sorából az őszinte felháborodás sugárzik, vegyülve a valódi tettrekészséggel, a fotelforradalom helyetti tenni akarással. Ajánlom most figyelmetekbe legújabb bejegyzését, ahol csúnyán beolvas Orbán Viktornak. “Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár, és ellopta az egészet.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Sokunk álmait zúzta szét ez a cezaromániás hapsi a hívei segedelmével!
dr. prédikátor
Nagyon jó írás!!! Minden betüje, szava , sora I G A Z !!!Azt hiszem hogy a magyar nép gyilkosa : V I K T O R S Z O P K I N!!!
Eladott Ország
A magánnyugdíjból egyebek mellett túlárazott MOL­ csomagot fizettetek belőle, meg feltőkésítettétek a baráti bankokat (pl. OTP, Eximbank). A büdös nagy igazság az, hogy a Manyup erőszakos lenyúlása a Dunai Mónikák földbuta szervilizmusának vállán és segédletével ámokfutó Orbán­ kormány egyik soha el nem évülő bűne.
offside
Én meg durván beolvastam Obamakinak, Adolfinának, Junkersnek, Hollandenak... De úgy ám, hogy azt nem teszik ki az ablakba!
volvós
Ez nem durva " beolvasás ", hanem többmillió magyar EMBER
álmainak a leírása, egy Öszinte Bloggolótól ...Ébresztö Emberek,
amíg nem késö !!! ( Román példa 1989/1990 )
quadrocopter
A mocskos kajmánnak a nemzetet csak a saját famíliája és a bólogató szarjancsi cimborák jelentik! Sajátjaként kezeli a közpénzt, amit a tö9rvény úgy fogalmazh meg, hogy hűtlen kezelés, az ország épülésére idetolt eurómilliárdokat a cimborái élik fel, "vadászház" fedőnév alatt vityilló, mert mi van, ha a csongrád megyei hirdavezér nem tüntet fel cirka millát a vagyinnyilatkozatában? "Semmi" ahogyan pofátlanul, bicskanyitogató módon ki is mondta, mert megteheti, mert tudja, hogy senki nem fogja rácsukni a rácsot, akik megtehetnék, azok nyíltan bűnpártolók, kizárólag hordaérdekekre szakosodtak, esküjükkel ellentétében.
Ha nem elérhető az olimpiás Hatalmas Nagy Pénz, akkor megoldják másként, négysávos autóutakkal, amelyekkel nem is lenne gond, ha nem azt számolgatnák, mennyit lehet levenni belőle maguknak, Orbán vője, a kesegyerek, már 2012 -ben tud olyan infókat, amelyek alapján 2016-ban kerülgetheti a felhalmozott milliárdokat, pedig nem kormánytag és nem is szakminisztérim tagja.
Azokkal a hordasajtós újságírókkal sem törtpnt semmi, akik egy időben államtitkoknak moinőslő adatokat szellőztettek meg, a megszerzés módja és az adatok kiteregetése egyértelműen bűncselekmény, még a "hordaerkölcs" szerint is!
A legostobább, már sehogyan sem védhető hordatagok ellen ugyan indul némi látszatnyomozás, de szabadlábon védekezhetnek, ellentétben na szoci Simonnal, akit azonnal betettek előzetesbe!
Mi van a "Hagyó-üggyel"? Teleordibálták Európát a nokiás dobozzal, miközben szinte az egész ország bíróságati megjárta már az ügy, mert időhúzásra játszanak, illetve addig tologatják, amíg mocskos, büdös szájízük szerinti ítélet nem születik!
Kényszervallatásról tett bírósági nyilatkozatot az egyik terhelt, ennek ellenére semmit nem hallottunk arról, hogy vizsgálat/eljárás indult volna az ÁVH-s módszerű pintérek ellen!
Teleordibált a Hunvald-üggyel is a világot és a végén Hunvald annyit kapott, amit előzetesben már részben letöltött, hogy ne kelljen kártérítést fizetni!
Vitatható...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.