Civil „felszólalóként” próbált feltüntetni egy Fidelitas-tagot az állami hírügynökség a Szegedma.hu híradása nyomán. Fidelitas-aktivista rendezett jelenetet a Momentum szegedi fórumán Az MTI a helyi fideszes lap, a Szegedma.hu tudósítása alapján tájékoztatott a Momentum Mozgalom szegedi rendezvényéről, kiemelve, hogy azt a kérdést is feltették a szervezőknek:„Lenézi és utálja a vidékieket a Momentum Mozgalom?”. Az MTI ezek alapján azt írta: „Az egyik felszólaló arról beszélt, nem érti, hogy a mozgalom mit keres Szegeden, amikor az egyik elnökségi tagjuk, Mécs János – az egykori SZDSZ- es országgyűlési képviselő, Mécs Imre fia – arról ír egy értekezésében, hogy »Istenkém, hogy rühellem a vidékieket«”. A fentiekkel csak két probléma van: Mécs János írása a Momentum szerint szatíra, és pont a budapestieket figurázza ki. Tehát csak az láthat bele sértést, aki nem érti az iróniát, vagy az, aki nem akarja megérteni. A 444.hu közben kiderítette, hogy a „felszólaló”, aki...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Piti kis amatőr próbálkozás, ami harmatosra sikerült, mert ha valaki ahhoz is hülye, az iróniát észrevegye egy írásban, az ne szerepeljen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Gyenge karaktergyilkossagi kiserlet, de lesznek meg probalkozasok, a lopason kivul csak ehhez van tehetseguk a fityeszes fijjukaknak.
karma1
@quadrocopter: Jo kis irast talaltal.
Hat, ezek a matek es a szovegertes ellen kulon porokat szednek, nehogy ertsenek a szamtanhoz, irodalomhoz.
Kulonben is ki lett adva nekik a feladat "felulrol", hogy mutassak meg hogy ok is fiatalok, es hogy milyen vaganyak ok is...

Hat nem...
kakaósbögre
nos,ez a gyökér is bekerült a "csicskagyász" kategóriába.
Béla333
Ezek a Fidesznél/Fidelitasnál azt hiszik, hogy az egész ország az övék, azt csinálnak amit akarnak, mindenki csak bólogat nekik!
Hát nem!
Az LMP és a Momentum legújabb kalandja a Paks-i népszavazás elindítása.
Nagyon szurkolok nekik, remélem sikerül nekik leállítani ezt a lidércnyomást.
Mindannyiunk nevében remélem!
Ha sikerül, akkor lesz aztán hiszti...
glorianna
@quadrocopter: Istenkém, miért pont egy ilyen suttyó értse az iróniát? Hisz' Kövér házmester is beperelte/beperli a gépnarancsot a interjú formájú vicc miatt.
coni
@Béla333: "Ha sikerül, akkor lesz aztán hiszti." Paks megtórpedózása komolyabb következményekkel járna. Bár az Aarhusi egyezmény szerint a paksi megállapodás létre sem jöhetett volna a nyílvánosság kizárásával ennek ellenére az EU is teljes mellbedobással támogatja, mert ők is sokat nyernének rajta. ... Rajtunk kívűl minden résztvevő, így az esélyünk nulla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.