Penészes sajtból és fekete foltos kenyérből készül a szendvics, amit a határon szolgáló rendőrök kaptak.

A hideg élelmet egy olyan orosházi cég készíti, amelyet korábban az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal bezáratott, arra hivatkozva, hogy nincs engedélyük. Ezt a cég vezetője korábban közleményben tagadta, a mostani problémákról viszont nem akart nyilatkozni – tudósított az RTL Híradó pénteken.

A rendőrök le is fotózták a gusztustalan szendvicseket, amiket ebédre kaptak és nem voltak hajlandóak elfogyasztani.

Penészes, gusztustalan szendvicseket adtak a határvédőknek

Korábban januárban 126 rendőr betegedett meg a határon az ebédre kapott rizstől. Akkor az egyik orosházi bt szendvicseit is megvizsgálta az élelmiszerbiztonsági hivatal: az egyik felvágottban találtak olyan baktériumot, ami a betegséget okozta, de az üzemet végül nem ezért, hanem azért zárták be, mert a hatóság szerint engedély nélkül készítettek szendvicset.

A Magyar Nemzet a napokban arról írt, hogy az érintett orosházi cég a CBA egyik alvállalkozója, és a rendőrség a szabálytalanság ellenére sem bontott szerződést a beszállítóval.

A cég a honlapja szerint takarítással foglalkozik. Arra nem akart válaszolni, hogyan került penész a rendőrök szendvicsébe.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ahogy a sajtóból, tévéből lejött, úgy vettem ki, hogy senkit nem érdekel a határvédők ellátása.
a vállalkozó, aki sorozatosan hibázik, az még szabadlábon, vállalkozása virágzik, és még meg is van sértődve, hogy őt baszogatni merik az újságírók.

és akkor csodálkozunk, hogy naponta egyre többen másznak át a kerítésen..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Jóisten ne adja, hogy ez a TEK kelljen valaha is terrort hárítson, élesben ebben az országban. Ezek a személyi testőrök, akik egyébként nagyon profi szinten rugdosnak be ajtókat, igaz nem feltétlenül a megfelelőket, egyáltalán nem mutatnak túl a civilek és politikai ellenfelek vegzálásának minimális elvárásán. Most komolyan: van olyan idióta ország, ahol mókából, nyilvános terrorelhárító bemutatókat tartanak, és akciófilmeket forgatnak valódi terroristák szórakoztatására? Míg a TEK a csúti magánhadserege, csak négy csillagos wellness szállodákban képes lakni mozgósítás idején, addig penészes, gusztustalan szendvicseket adtak az éhbérért dolgozó határvédőknek. Ilyen az úri-muri, uram-bátyám feudalista Magyarországa.
Veleda
Lenyomnám a torkán azoknak, akik a lejárt szavatosságú szalámit enyhén ecetes vízben frissítik föl és ezt rakják a szenyóba. Persze az üzlet az üzlet. Kérdés csupán az, hogy a takarításra szakosodott cég, hogyan foglalkozhat élelmiszerrel?Gondolom, a parancsnokság ezalatt zabálja a vadpörit, vagy éppen mangalica fesztiválozik.
wagabund
@huKKK: ércsük mi a viccet, csak nem szeressük...mondaná erre a vallatótiszt...

:-)
wagabund
@Sámannus: 9.57...meg a fogorvost, ha fájdalmas volt a húzás...sztálin fogfájásához egy idő múlva már nem találtak fogorvost... egy részét már a generalisszimusz első feljajdulásakor lelőtték, a többi bújkált...
Sámannus
@wagabund: Azért mi vagyunk itt is a vesztesek. Vannak olyan "magyaros ízekkel" reklámozott termékek, amik olyan émelyítők, hogy a falra lehet mászni tőle. Egyszerűen már kutyaeledelnek is használhatatlan, olyan moslékot zárnak a konzervekbe. Ezek a moslékok mind átmennek valamilyen szűrőn, és kizárt hogy nem magyar a gyártója.
wagabund
@Sámannus: pont ma futottam bele egy ilyen konzervbe...(nem magyar volt, hanem nyugati) még most is okádhatnékom van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.