A Fidesz vérebe hatalmasat duzzogott egy interjúban, és mindenkit elküldött a fenébe, aki nem a Fidesz. A baloldal aljas és áruló, a Momentum csaló. Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke és Józsefváros polgármestere interjút adott a Fidesz frakció által pénzelt Pesti Srácok politikai blognak, aminek a vezetői még kormányzati díszpályázatokon is húznak be pénzeket. Kocsis sok újat nem mondott, a Fidesz és a kormány eddig ismételgetett agybajait visszhangozta az olimpiarendezéssel kapcsolatban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne félj Máté gyerek az ország népe sem fogja elfelejteni nektek, amit te és bagázsod művelt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Mi a nép sem felejtjük el sosem, hogy vegetálásra kényszerítenek bennünket,tele adóssággal az ország,kunyhókban laknak emberek,lepusztult kórházak mellett a kormánynak egyáltalán eszébe jutott ez az úrhatnám terv.
bencemacska
Sokat vettünk ki a zsebedből, hogy ennyire berágtál, te...(nem veszi a klaviatúra a jelzőimet!!!)???
Manhattan
Az élsportolók szégyelljék magukat, hogy engedik magukat propagandacélokra befogni.
Örüljenek, ha kapnak lehetőséget résztvenni az olimpián, legyen az bárhol is! És ha egyszer már felemelik a szavukat, akkor álljanak ki a sport tisztaságáért, minden egyes honfitársuk sportolási lehetőségéért, fair politikai légkörért, álljanak ki a nemzet igaz érdekében, ami nem lehet egy korrupt maffiakormány egyedi érdekével azonos. Amit itt most művelnek, az egyenesen becstelen, - és rendkívül sportszerűtlen!
szaboria1
@Manhattan: Ne feled a reklámért kapott pénzes nem semmi és ettől most elesnek.
aremy
@Manhattan: az olimpiai aranyukat képesek voltak erre az ss propagandára cserélni szégyelljék magukat azóta utálom is őket .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.