Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a Nemzeti Választási Bizottság már első fokon elutasíthatja az LMP-nek a paksi atomerőmű bővítéséről tervezett népszavazási kezdeményezését. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Az LMP szerint a kormány megijedt tőlük Újra nekifut az ügynöknyilvánosságnak az LMP Melyik az igazi új SZDSZ? Szánthó Miklós az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, a paksi beruházást, üzemeltetést, finanszírozást államközi egyezmények szabályozzák, a nemzetközi jog szerint ezek a megállapodások nemzetközi szerződésnek minősülnek. A Nemzeti Választási Bizottság már első fokon elutasíthatja az LMP kezdeményezését.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Belam! Minden el nelkul, komolyan mondom: szolni kene az LMP-s ismeroseidnek, hogy figyelmeztessek ezt az igazgato urat, hogy a nemzetkozi szerzodeseket nem irhatta volna ala Moszkvaban orban, teljesen stikaban, szoval NINCS ervenyes szerzodes Oroszorszag es Magyarorszag kozott, es az Unio is eppen ezert megtamadta a Paks2 szerzodest. (Ugyanis mi meg mindig unios orszag vagyunk, es nekunk ELOSZOR az unios piacon kellett volna szetneznunk bovites-ugyben, igaz, akkor azonnal meglathattuk volna azt is, hogy mindenki inkabb igyekszik bezarni meg a meglevo atomeromuvet is, nem hogy ujat epitsen, de ha mar egyszer mi ragaszkodunk a boviteshez, akkor a francia tipusu eromuvet kellett volna elonyben reszesitenunk.)

Szoval szerintem nem veszett az ugy, csak ne hagyja magat lerazni sem az LMP, sem a Momenbtum...(Ugy latszik, az osszes tobbi part reszesulne egy jo adag mutyiban az epitkezesi penzekbol).
@Bela333
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: 8.46-ra: Vedd ugy, hogy most egy oriasit sikitottam!!! Jo lenne, ha ez elhallatszana ennek a balfasz tarsasagnak a fulebe is, elsosorban a ven hulye Batthyany professzorok korebe... Sok ven Alzheimeres idiota nyalja a fidesz segget, pedig nekik NEM KENE! Kapnak annyi nyugdijat, hogy ne legyen gondjuk a hatralevo eletukre...
quadrocopter
Ugye, hogy jól tudtuk és tapasztaltuk, hogy az un. "nemzethy konzultésön" egy nagy kalap szart se ér?
bakegya
@RonaGyuri: látod milyen @bakegya: lettem,ez teljesen kimaradt,pedig semmi sem foglalkoztat jobban mint ez ...köszi ,igazad van minden szart ez az erőművész dönt el már jó ideje,sajnos.
F_Viktor
@Béla333: Irod:
"Mit szólnak majd az unokáink, ha ezzel szembesülnek?"

Igy igaz, az eladosodas, a beruhazasi koltsegek megharomszorozasanak, az akkori vilagpiaci arnal tobb, mint dupla paksi elektromos aram arnal ez a leghosszabb tavu hatasa.
Jelenleg is meg csak a kutatasok folynak a leendo atomhulladek tarolo geologiai helyere, ahol BIZTONSAGOSAN 100 ezer evig lehetne tarolni az erosen sugarzo hulladekokat. De a kiegett futoelemeken kivul evente tobb tonnanyi gyengen es kozepesen sugarzo egyebb hulladekot is termel Paks.
Egy megfelelo atomhulladek temeto becsult beruhazasi koltsege tobb, mint 1,5 ezer milliard forint, aminek uzemeltetesere majd evente is 40-50 milliard forintot lehet szamolni.
Perwool
@aremy: "az alapjogokért központ???ez mi a szar??? "
Régi mondás,(volt) két dolog ami fölösleges, a pápa pöcse, meg az apáca csöcse... mára ez sem igaz, mármint, hogy "két dolog", mert fölösleges a Klik, TEK, BKK, Alapjogokért központ meg egyéb száz, mit tudom én minek nevezett pénz mosó szervezet.
aremy
@Perwool: az általad említett három tetű hivatalról már halottunk én is és köztudott dolog hogy az adott területek amortizálására alakultak meg.de ezt az alapjogok központot mikor sikerült létre hozniuk mert szerintem tegnap előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.