tt az ideje, hogy rendbe tegyük ezt a Dagály, vagy legújabb nevén Duna Aréna kérdést, ha már a kiemelt állami beruházások főnöke zavarában nem képes rá. Fürjes Balázs ugyanis azt találta mondani az ATV csütörtök esti Egyenes Beszéd című műsorában, hogy a 2017-es vizes-világbajnokságra a Dagály-fürdő területén épülő új uszoda első terve, az, amelyet a közvélemény is megismert, szimpla blöff volt. Márpedig a blöff árverést jelent. Kérdés, ki vert át kit? Honlapunk megkereste Ferencz MarcellItt az ideje, hogy rendbe tegyük a Dagály, vagyis legújabb nevén a Duna Aréna ügyét, ha már a kiemelt állami beruházások főnöke sem képes rá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: ami a reakciót illeti látszik, hogy kulturált országban élsz! A hasonlat arra enged következtetni, hogy a mondókámnak csak egy részét értetted meg. Nem csak a vásárló megvezetéséről van szó, itt valóban kilopják még a sz..-t is a WC-ből
karma1
@RonaGyuri: Nyugi, MINDIG minden kommentedet megertem - szuperjok! ...:o))) Mindketten kb. egyforman kulturalt orszagban elunk, de ebben a pillanatban azt hiszem, en vagyok a szerencsesebb...:o))))
quadrocopter
Nagy zsebek varratása "Dagály" fedőnéven! Trágyakupacok!
RonaGyuri
@karma1: Soha senkire nem szoktam irigykedni, de téged irigyellek. Az életem egyik legnagyobb baromsága volt, mikor nem hagytam itt csapot-papot (félbe egy nagy munkát) és nem mentem el Sydney-be samesznek, pedig azt az ígértet is bírtam, hogy néhány év után nálatok leszek a világcég ottani szakmai vezetője! =))
Perwool
Se baj! Ezzel a dróthálóval épített lóistálló később jó lesz börtönnek!
karma1
@RonaGyuri: Soha ne mondd, hogy "soha", mert soha semmi sem keso!...:o))) En csak egy kicsit vagyok arrebb... Nezz egy masik kontinenst, delkeletebbre, es annak a legeslegalso sarkaba...:o))) Here is the Paradise,...Nincs tomegkozlekedes, nincs mas, mint hazugsag-nelkuliseg...Tudod, hogy mire fizeted az adodat (3 havonta jon egy elszamolas, fillerre pontosan), 3 evenkent levalthatod a vezetoket, ha nem tetszik - iden szeptemberben lesz a valasztas, mert John Key tavaly decemberben lemondott, most a helyettese lett az utodja , 15 szazalek AFA, szeleromuvek, biokaja, 2025-re a cel, hogy dohanyzasmentes lesz az orszag, 2050-re az, hogy az osszes viz ivovizminosegu lesz. (A Te Anau Lake jelenleg 96 % tisztasagu, annak ellenere, hogy motorcsonakaznak rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.