Orbán Viktor is gratulált a Facebook-oldalán a Mindenki című magyar rövidfilm Oscar-díjához.

 

"Wow! Két éven belül két Oscar-díj. Gratulálok Mindenkinek, aki részt vett az alkotásban // Wow! Two Oscars in two years. Congratulations to everyone who took part in the production of the movie."

- írta magyarul és angolul a bejegyzésben.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csodálatos hír. Alig hiszi el az ember. Hatalmas gratuláció a film alkotóinak.
Ha a politikusaink miatt nem is, de a civilek miatt legalább tud mire büszkének lenne a magyar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Biztosan tudják, hogy mit is ünnepelnek?

Megnéztem az Oscar díjas kisfilmet és meghallgattam az illetékes elvtársakat

A média és a politika benne persze kiemelten az illetékes elvtársak hét téglával verik a mellűket, már olyasmitől sem visszariadva, hogy annak az ország vezetésében kell megtalálni az okát, hogy „minden évben” elhozunk egy Oscar-t. Nem, nem értettem félre, mert nem is lehetett. Lévén az M1-en a filmbigottság illetékese szinte szó szerint ezt fejtette ki.
Nos a helyzet az, hogy van egy nagyon nagy gyanúm. Ártunk és qurmányunk potentátjai és párt-katonái nem látták ezt a filmet. S ha akad is köztük olyan, aki vette magának ezt az alig félórányi „fáradtságot”, - ahogy azt a PISA jelentés is kimutatta – egy kukkot sem értettek meg belőle! =))
Mentségükre legyen szólva – vagy az én ügyetlenségemre??? – nem találtam Zotyó-pátertől (Balog miniszter) büszkélkedést! =))
Ludmilla
wow,Viktorom,wow... magyarul jobban szólna,na wow...Láttad a filmet?Ha láttad,megtudhattad belőle,hogy elhallgattatni embereket csak kis időre lehet,aztán néma csend lesz,hogy egy velőtráztó kiáltással elzavarjanak oda,ahová való vagy...aztán győzelmi kórus...szóval,wow
micfild
@karma1: szerintem orbán gügye ahhoz, hogy értse...
nezelodo
@micfild: vagy lepereg ez is róla mint a köznép hangja...
karma1
@micfild: @nezelodo: Azert ha valaki elmagyarazza neki a film ertelmet, hat igencsak hisztis lesz: nem lesz lovagrend Deaknak...
nezelodo
@karma1: Szerintem arra a lovagrendre, amit a fidesz osztogat és főleg akiknek osztják, nem tartanak igényt az alkotók, nem valószínű, hogy abba klubba szeretnének tartozni. Ha igen, akkor én félreérttetem a mondandójukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.