Változnak az idők. valamikor réges régen a távoli galxisban, Grósz Károlynak volt egy álma: közös Budapest–Bécs Világkiállítással legitimálni Nyugaton az ő keleties diktatúráját. Ezen álom ellen a Fidesz követte el az első gyilkossági kísérletet. A Fiatal Demokraták Szövetsége kezdeményezett az EXPO-ról „társadalmi vitát” 1989 februárjában... Egy valamit azonban nem tehet meg sem a FIDESZ parlamenti frakciója, sem a tisztelt Ház, sem pedig a Kormány: nem dughatja a fejét a homokba, nem tehet úgy, mintha a népszavazást kezdeményező aláírásgyűjtés nem folyna gőzerõvel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Az a nagy helyzet, hogy a mai napon minden, a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó, által kimondott szövegnek az ellenkezője is létezik. Az internet világában mindent meg lehet találni. Ez egyedül az egybites 300 forintos budiforradalmárokat nem zavarja.
quadrocopter
A cikk is bizonyítja kétségtelenl, hogy egy idióta, elmebeteg, skikzofrén barom uralja az országot és játszadozik kénye-kedve szerint!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
Perwool
@quadrocopter: Az egész bagázs. ahogy az első kormányuk idején is, hiteltelen, és gazemberek összesúgásaival működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.