Hozleiter Fanny, ismertebb nevén Mosolyka egy gyerekkorban diagnosztizált betegsége miatt kerekesszékben él, ám sokan merítenek erőt a belőle áradó optimizmusból.

Az izomsorvadással élő lány több könyvet írt, Goldenblog-díjat nyert és motivációs előadásokat tart. Azt vallja, hogy a pozitív hozzáállás a legnehezebb helyzeteken is átsegíti az embert, ezt pedig mostani példája is tükrözi:

Itt és most kiválasztok egy konkrét dolgot, és erre invitállak Téged is, hisz együtt könnyebb. Kiválasztom, és beépítem az életembe, hogy megy, átírom a gondolatot, és megcsinálom. Kicsiben kezdtem, és nagyra fejlesztem

– írta Facebookján a lány, aki egyre komolyabb eredményeket ér el a mozgás és az önállósodás terén, amit szerinte csak az elhatározásnak köszönhet.

Az első gondolat, amit átírok TUDATOSAN,- és azt hiszem itt a kulcs –, hogy MEG TUDOM EMELNI A FEJEM. Itt és most eldöntöttem, hogy összekapcsolom ezt a váltást, egy gyakran ismételt dologgal. Akárhányszor iszom nyelés közben ez fog elhangzani a gondolataimban: MEG TUDOM KÖNNYEDÉN EMELNI A FEJEM! Mivel a gondolat ereje, tettekkel megerősödik, rágyúrok a fejemelésre, azokra az izmokra, amik ehhez kellenek.

Fejlődését videón is megmutatta.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Csodálom ezt a lányt és megpróbálok a sorsából erőt meríteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.