A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint csökkenthető lesz az élőerős határőrizet a déli határon az új kerítés megépítésével.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta, a tíz kilométeren megépített második kerítés a tapasztalatok szerint bevált, az embercsempészek és a bevándorlók elkerülték ezt a szakaszt.

Kifejtette, hogy olyan kerítést építettek, amely fizikailag erősebb a korábbinál, drótvágóval nem lehet áthatolni rajta, 10-15 centiméterenként érzékelőket helyeztek el, amelyek riasztást küldenek; a térségi irányító központokban kamerákon keresztül is figyelni tudják a határszakaszt nappal és éjjel egyaránt.

A technikai fejlesztések következtében "valamelyest csökkenthető" az élőerős határőrizet, és a remények szerint teljesen sikerül majd megszüntetni az erőszakos behatolásokat.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
"Meghökkentő mesék" című beszédet hallották.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@finn: OK, szerinted mi a teendő? Bontsuk le a kerítést és bódog bódogtalan jöhessen szabadon százezrével (hazánkon keresztül) Európába? Akarommondani milliószámra?

Bocs, százmilliószámra? Ja és ingyen.
verőce21
Helyes és okos dolog a kerítésépítés és a jogi határzár létesítése is. Ne zúduljon ránk a fél Közel-Kelet bűnöző söpredéke. És ne kószálhassanak semeddig sem az országban szabadon.
Álljon itt, a kerítés nélküli lehetőségekből adódó "kitalált” történet.

"A villamoson, este 11-kor két arab állat, halálra szurkált egy 17 éves fiút, aki a napot a tizenöt éves leánypajtásával töltötte. A fiú délután megvette azt a virágos gyűrűt amire a kisleány vágyott és a boldog nap után sietett haza a villamoson. A két állat leszúrta, a fiú meghalt. Tizenegy utas tétlenül nézte a gyilkosságot, mind elódalogtak a kocsiból, ahol a fiú holtan feküdt, a gyilkosok megszöktek.
Senki nem jelentkezett tanúnak. A rendőrség most szorgalmasan keresi – nem a gyilkosokat, hanem a tanúkat.”
papa.49
@Perwool: Pont ezért kerülnek oda mert még a hazugovicsnál is hülyébbek...
nyanya001
@Eladott Ország: Volt a több milliárdos ÁFA csalás is arról is mélyen kussolnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.