http://nemzetnapszamosa.cafeblog.hu/2017/02/27/a-kozosseg-es-az-osszefogas-elsopro-ereje-mindenki/Örülök, hogy van egy film, ami kimondja: a ránk erőszakolt hazugságot nem kell minden esetben elviselnünk, de ehhez össze kell fognunk.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikk nagyon jo, nagyon sokan erezhetnek valoban igy, ahogy ez a megszolalo pedagogus is: ne vegyuk el a szolas jogat azoktol, akik ki akarnak allni magukert, masokert.
A gyerekekben meg megvan az igazsagert valo harcra torekves, pedig Liza ugyanezzel az erovel lehetett volna egy elkenyeztett, undok kislany is, akinek igy is, ugyis megvan a karrierje, mert apuka mar jo helyen van. O ennek ellenere - ennek tudataban? - megis hajlando volt kiallni masokert. (Kivancsi lettem volna "apukaja" velemenyere, hogy a jomodban elo , mindenki altal szeretett kislanya miert is lett lazado?) Ez mar egy masik filmnek lehetne az alapja. Erika neni pedig ordogien ugrasztja ossze a gyerekeket, a sajat onbecsulesuk ellen is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.