Felcsút minden büszkeségét végigjárja az a nyolcezer forintos túra, amit egy szegedi utazási iroda hirdetett meg – szúrta ki a 24.hu.

Élménydús programunk első állomása Felcsút, ahol a Pancho Arénában teszünk látogatást

– hirdeti a Tatradol Travel Utazási Iroda honlapja.

Az egész napos kirándulás Szegedről indul a Rókusi krt.-i Tesco Áruház parkolójából 06:00-kor. A május 26-i időpont már meg is telt. A fejenként 7900 forintos túra nem csak a felcsúti stadion megtekintésével kecsegtet, van itt más is:

- Felcsúti Pancho Aréna és Puskás Múzeum

- Alcsúti Arborétum

- Élménydús utazás a Vál-Völgyi Kisvasúton

- Budatétényi Szoborpark.

Kirándulást szerveznek "a földkerekség legszebb stadionjába", Felcsútra

A stadiont az alábbi bekezdésben méltatják:

A létesítmény tervezését Makovecz Imre kezdte el, azonban 2011-es halála után Dobosi Imre fejezte be. A Pancho elnevezés Puskás Ferenc keresztnevének, spanyol változatának becézése. Spanyolországban így nevezték Puskást. A Futballs Top Ten internetes portál 2016-os toplistáján a felcsúti Pancho Arénát tette az első helyre, a földkerekség legszebb stadionjaként.

A látogatók bejárják a stadion “különleges és exkluzív helységeit” a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől az elnöki tárgyaló teremig.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Majd így folytatná az idegen vezető .- és itt látható Orbánc nagy urunk képe egy köpés, 1000 Ft. de spóroljanak a nyálukkal mert Lőrinc nagy úr is itt van Sajnos a kép alatti 200 literes hordókat naponta kell cserélni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Gyufát, öngyújtót, egyéb tűzkeltő anyagokat a falu szélén a TEK járőrei elkobozzák, Nehogy valaki késztetést érezzen a világszép arénára piros kakast röptetni.
quadrocopter
Csak focistáknak kedvezményes út, hogy egyszer egy stadiont is lássanak egyben! Futni, focizni nem kell, mert önkremegy a hőszigetelt pálya!
qxy
@quadrocopter: Lehet egy kicsit szaladgálni, Majd ott fog állni Orbánc mami a seprővel a pálya szélén és,
.- Na le vetni a cipődet de gyorsan. Nem tanított meg édesanyád a rendre? adok a seprővel te gyerek.Ezafijamé. ő szarta ide. Büszke is vagyok rá mert mindenki szereti Ő mondta. azért csak engem szidnak Csuklok is néha még össze is .
kukac50
Helyes nyáron a kirándulás, télen pedig akik kimaradtak a tűzifa programból azok melegedhessenek ott. A Fidesz úgy is sokszor osztott főtt meleg kaját, majd ott is tegye ezt.
kiscsillag66
Megéri, nem??? Már nem tudnak kitalálni valamit, ami bevételt hoz. Szánalmasak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.