Ideje lenne kivenni a felcsúti felnőtt csapat nevéből a Labdarúgó Akadémia szót, mert saját nevelésű játékos már nem nagyon fér a kezdő csapatba. A télen érkezett új edző, Pintér Attila szinte száműzte az akadémistákat a fociakadémiának nevezett Puskásból. Orbán Viktor még 2013 nyarán ezt nyilatkozta az általa alapított Puskás Akadémia honlapjának: „Mi azért dolgozunk, ami a dolgok színén található. Megépítjük a stadionokat, nevelünk fiatalokat és bízunk abban, hogy a Puskás Akadémia minden évben két-három olyan játékost nevel, akik később az európai mezőnyben is megállják a helyüket. Ebben én biztos vagyok. És van még néhány akadémia ebben az országban, amelyek nem hiszem, hogy rosszabbul dolgoznának, mint mi. Ebből lesz a magyar futball: világszínvonalú magyar futball lesz újra!” Ez még akkor volt, amikor a Felcsút feljutott az első osztályba. Három idény után aztán kiestek, most másodosztályúak. Az Orbán által emlegetett évi két-három európai szintű felcsúti játékos...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha nem a futball oktatásba hanem a valódi oktatásba fektetné Orbán az adóforintokat, akkor azt az egész ország megérezné nem csak meccsenként az a pár száz ember.
RonaGyuri
nem fogják kivenni mert az a hivatkozási alap a milliárdokra! =))
RonaGyuri
Ja csak úgy: jelentkezzen az, aki biztosan tudja, hogy a Makovecz ihlette kazánház csak a pályákat fűtik!!! =)) nem hasznosítják a "hulladék hőt" egyes házaknál! =))
nezelodo
Remélem, a gazdaság szárnyalásában több a valóság mint a puskás Akadémia által nevelt focisták teljesítményében! Vagy már ezt a teljesítményt is Patyomkin jegyzi?
kisrigó
A fényestekintetűnek és bandájának nem kellenek tanult, képzett fiatalok, mert ők nem fogadják el a maszlagot, amivel etetik őket. Nekik van pénzük külföldön iskoláztatni a gyerekeiket, vagy az itthoni méregdrága magán iskolákban. ( német, angol stb, ahol a havi tandíj akár ötszázezer forint.) Loptak már annyit, hogy megtehetik. A focival erőlködik ez a szerencsétlen, a kedvtelésére önti a pénzt. Lenézi az egyszerű embereket, nektek ez is jó lesz! Gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.