559 millió forintos tendert nyert a cég, amely alig pár hónapja foglalkozik iroda- és egyéb bútorokkal.

Alig pár hónapja foglalkozik bútorok gyártásával a kaposvári Vatner Kft., mégis elnyerte a vizes-világbajnokság félmilliárd forintnál is nagyobb bútorszállítási tenderét, ami ráadásul meghívásos volt – olvasható a 24.hu cikkében.

Vizes vb: félmilliárdért szállít bútort egy cég, amely pár hónapja foglalkozik ezzel

Fotó: MTI

A cég eddig leginkább orvostechnológiában tevékenykedett – de kutatásfejlesztéssel is foglalkoznak honlapjuk szerint –, tavaly november közepén jegyeztették be az iroda- és egyéb bútorok gyártása, nagykereskedelme tevékenységi köröket. 

"Ezért is furcsa, hogy a többi között a 900 darab asztal, 10 darab 12 fős tárgyalóasztal, 30 darab kávézóasztal, 250 darab irodai szék, 3100 darab tárgyalói szék, 100 darab exkluzív tárgyalói szék, 50 darab háromfős kanapé, 100 darab hatajtós öltözőszekrény, 100 darab gumi tornaszőnyeg és sok más, nem kifejezetten orvosi eszköz beszerzésére kiírt pályázaton ez a cég tarolt" – olvasható a cikkben. (A teljes bútorlistáért ide kell kattintani.)

A tender 559 millió 450 ezer forintról szól, a szerződést február 8-án kötötték meg a cikk szerint.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Vaj'h nincs összefüggés a Matolcsy fiúka által kakiért, pisiért - apuci által folyósított hitelből - megvásárolt Balaton Bútor és a mostani közbeszerzés között? :-)
444.hu/2016/01/06/matolcsy-gyorgy-fia-tenyleg-a-matolcsy-gyorgy-fele-hitelprogrambol-lett-gyartulajdonos
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
A Nemzethy Stratégiai Bútorkészítő - és Nagyot Kaszáló Narancsbarát Csókos Kft.
grincss
Vaj'h nincs összefüggés a Matolcsy fiúka által kakiért, pisiért - apuci által folyósított hitelből - megvásárolt Balaton Bútor és a mostani közbeszerzés között? :-)
444.hu/2016/01/06/matolcsy-gyorgy-fia-tenyleg-a-matolcsy-gyorgy-fele-hitelprogrambol-lett-gyartulajdonos
relleporp
Kormánydöntés alapján hirdetmény nélküli közbeszerzéseket folytathatnak le a vizes vb_re, ami azt jelenti, hogy attól kérnek ajánlatot, akiktől akarnak, és annyiért vásárolnak, amennyiért akarnak, verseny nélkül. Igy mennek száz millók a levesbe, bocsánat, a zsebekbe. MAGYARORSZÁGON ezt is meglehet tenni, nem számítanak az uniós irányelvek. Képzeljétek, hogy lett volna, hogyha olimpiát is rendezünk, ennek a töbszöröse gátlástalanul. Köszönet ezért is kolompár, bocsánat orbán vezírünknek.
justhpeter
Alapigazság, hogy mindenből lopni kell. Mellékigazság:Az alapigazságon ne csodálkozzon senki.
F_Viktor
Tudja valaki hol tart a vizes VB koltsege? Mennyivel haladta mar meg a tervezettet?
szép új világ
"orvostechnológiában tevékenykedett" Feltételezem, hogy falábakat gyártott. Másként nem igazán lehet szakmai kapcsolatot találni a két tevékenység között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.