Egy balatonboglári raktárból 2017 februárjában ismeretlen tettesek összesen nyolc raklap kristálycukrot loptak el – írja a police.hu.

A rendőrök megállapították, hogy a nagy mennyiségű cukrot az egyik biztonsági őr és egy dolgozó tulajdonította el jogtalanul, és azt egy méhész részére értékesítették. A méhész az árut annak tudatában vásárolta meg, hogy az bűncselekmény elkövetéséből származik.

A Fonyódi Rendőrkapitányság nyomozói 2017. március 1-jén a 41 éves öreglaki biztonsági őrt, valamint 22 éves gyugyi társát sikkasztás bűntett, míg a 40 éves balatonlellei méhészt orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. K. Sz., B. Sz., valamint K. G. az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Idén csak száraz boglári bor lesz.
papa.49
Az 80-120 mázsa lehetett, na de ahhoz kellett targonca felpakolni teherautó elszállítani, tehát van ott még elkövető bőven, a boglári bor lőre(ke) lesz !!!
nezelodo
Lám lopni kicsibe nagyon kockázatos! Ha az egész cukorgyárat vitte volna kellő politikai hátszéllel, az ország felvirágoztatója lenne! A cukorból nem biztos, hogy méz lesz hiszen szegény bogarak télen is táplálkoznak, és ahogy éjjel nem süt a nap, és a szél sem fúj mindig (Sajmon államtitkár aranyköpése), az akác és a repce se virágzik télen, a méhek meg túl szeretnék élni a telet.
Történt célzás a száraz borra, kb egy éve mekkora csinnadratta volt egy térségbeli borászat szabálytalanságai, miatt bezárás, fővesztés a NÉBIH tobzódott sikerben, a cég meg a régi felállásban működik, és köszöni jól van a strómannal együtt. Hiába a fidesz politikus még a díszsírhelyről is tudja a haszonélvező kezét fogni, és támogatja, pedig a törvényeket még hírből sem ismerik, és még rendszerhiba miatt, tévedésből sem tartják be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.