Nem először tesszük közzé az olvasóink számára BANDITA, a népszerű blogger bejegyzését. Kommentárt nem is fűzünk az íráshoz, az magáért beszél. “Van még olyan valaki ebben az országban aki csak az orráig képes látni mikor Mészáros Lőrinc üzletinek mondott sikereiről hall? Akkor annak a szemét is nagyon csukva kell tartani, a fülét is be kell fogni, hátha így nem veri ki az intelligenciáját a nyilvánvaló tény ebben az esetben. Lőrince a nemzetnek az utóbbi években bármibe is fogott, az arannyá vált a keze nyomán, a közpénz a közelében elvesztette verseny jellegét, és számolatlanul zuhant be az ajtaján. Mert ő egy zseni, aki eddig titkolta mekkora ász is a vállalkozások talaján, és beérte a szerény gázszereléssel szerzett csődközeli állapottal. Néhány éve azonban megrázta magát, és kitörve a létbizonytalanságból meg ezerszerezte a vagyonát.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@nyanya001: Ha még csak tartanák! De miért nyalogatja orbán állandóan a szája szélét az idült vigyorával?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Van egy sejtésem. Ők mindannyian csak bábok a bábszínház rivaldafényében. Az igazán OKOSOK nevét nem is hallottuk, nincs adószámuk, nincs TAJ-számuk, csak bankszámlaszámuk valahol a Cayman-szigeteken. Ezek a fiúk, (akiknek tudjuk a nevét), csak a zsákmány töredékén osztoznak, ami "paraszolvenciaként" jogosan megilleti őket.
desert
@cikicakk55: "Nem létezik,hogy nincs a környezetében egy okosabb kinézetű alak." Már hogyne lenne, ott a Tiborcz gyerek tartaléknak. Szépen alakul ott is a bankszámla, ha beüt a szar, majd a törpe szépen meg tud Récsölke lábán állni.
kisrigó
@cikicakk55: Nem véletlenül választotta szerintem. Olyan kellett, aki összesz...ja magát, hogy egy élő isten szóba áll vele, szivességet tehet neki.Szóval kellően ostoba, aki elhiszi, hogy most már ő is az élet császára lehet! Valószínüleg akadnak gondjai a milliók és milliárdok nagyságrendjét illetően, elvégre tudja a haver, hogy mit csinál.
lenn
méjszaros lőrinc barát (A "zorbáné"), ALKIMISTA.

"Erősen egyszerűsítő nézőpont szerint ma az alkímia közönséges fémek arannyá és ezüstté változtatásának és más kapcsolódó mágikus praktikáknak az áltudománya."

Majd meglátjuk, hogy a kezén kattanó bilincset is arannyá tudja-e változtatni a boldogságtól fényességes-arcú.

"Olyan jó nekem." - gondolta magában az ember (hívjuk most Mészáros Lőrincnek), aki túl keveset tudott.
lenn
A tudás hatalom; a nem tudás boldogság.
M. Lőrinc gyanúsított minél kevesebbet tud, annál boldogabb.
Aki Én
Nem ez a végtelenül egyszerű, együgyű Lőrinc a hibás. Ő is áldozat, de legalább jól él belőle.
A buta, mindent lenyelő társadalom a hibás. És nem is a mélysötét szekta, aki ebből az egészből semmit nem lát, hanem a csendben háborgó nagy többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.