A világ minden tájáról keresi a szakértőket a wellingtoni techipar, száz szerencsés jelentkező pedig most ingyen utazhat Új-Zélandra, hogy bizonyítsa tudását és körbenézzen a városban. Kikötés, hogy meg kell jelenni az előre leegyeztetett állásinterjún, valamint különböző összejöveteleken és városnéző túrákon is, de cserébe szállást és teljes ellátást biztosítanak. A cégek az egy hetes program végén tesznek ajánlatot a legjobb jelölteknek. Jelentkezni március 30-án lehet ezen az oldalon, az interjúkra pedig május 8. és 11. között kerül majd sor Új-Zélandon. (Independent, kiemelt kép: Wikimedia Commons) Ajánlom aMárcius 30-ig lehet jelentkezni, a szerencsések pedig májusban repülőre ülhetnek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bar a hir igaz, erdemes bemenni mindenkinek az angol kovetsegre, mielott nekiindul az "ingyen" utnak.
Az ut nincs ingyen, (a ma reggeli hiradoban volt rola szo) mindenkinek ki kell fizetnie a repulojegyet, es a riporternek ugy nyilatkoztak, hogy annak lesz ingyenes, aki elnyeri az allast, mert annak megteritik az utikoltseget.
Szoval eloszor az erdeklodes, utana a kutbaugras, de nem art, ha az illetok nagyon jol beszelnek angolul is, mert ez az egyik alapfeltetel lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.