Nincs több kifogás a menedékkérők áthelyezésére vonatkozóan. Miközben Magyarország a szerb határ mentén a kerítés mellé újabb kerítést épít, Brüsszelben jelezték, már nem sokáig tűrik, hogy egyetlen tagállam is ellenszegüljön. Dimitrisz Avramopulosz azt mondta, a menedékkérők áthelyezésének rendszere az EU legfontosabb szolidaritást kifejező eszköze. A tagállamoknak nincs lehetőségük több kifogást találni ezzel kapcsolatban. Az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja közölte: az uniós tagországok politikai döntése, hogy szeptemberig teljesítik-e kötelezettségvállalásaikat, segítenek-e Görögországnak, Olaszországnak a területükön jelentkező migrációs nyomás csökkentéséhez. A felelősség méltányos megosztása nem működik szolidaritás nélkül,Nincs több kifogás a menedékkérők áthelyezésére vonatkozóan.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miutan a potrohos center is alairta a kozos megallapodast, innentol kezdve mindegy, hogy mi volt az eredmenytelen oktober 2.-i nepszavazas eredmenye, illetve hanyan NEM akarnak betelepitest, ezt az 1294 embert muszaj lesz befogadni, pont az alairt szerzodes miatt (is), meg az egyebkent is ervenyes es rank is vonatkozo szabalyok miatt.
Erdekes, a veresszaju V4-ek kozul csak mi ketten, Magyarorszag es Lengyelorszag tepi a szajat, (Ausztria meg intezze el Junckerrel, ahogy tudja), a masik ketto erdekes modon nem tiltakozik...
orban, megjon meg a szemetseged bojtje, hamarabb, mint gondolnad...
huKKK
@karma1: Nem kell bedõlni Dimitrisz Avramopulosz szavainak.
Ez a "már nemsokáig tûrik", "besokallt az unió" pár frusztrált ember megnyilvánulása.
Vihar szele, szellentése a biliben...
Ahogy a bölcsek mondanák,
"a helyzet tragikus, de nem komoly."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.