Egy soroksári nénit kellett nemrég újraéleszteni, a szomszédok észlelték, hogy az idős nő összeesett - értesült a Blikk.

A mentőket kihívták, akik a szomszédokat kiküldték az újraélesztés előtt a szobából, majd érkezett egy rohamkocsi is, de a nő életét nem tudták megmenteni. A haláleset miatt a rendőrség is kiszállt a helyszínre.

A mentők távozása után a két szomszéd észrevette, hogy eltűnt a nő megtakarított pénze, amit mindig ugyanott tartott – körülbelül 1 millió forintról lehet szó. A szomszédok szóltak a rendőröknek, akik átkutatták és kihallgatták a két szomszédot, de náluk nem volt a pénz.

A Blikk úgy értesült, az elsőnek kiérkező esetkocsi az Országos Mentőszolgálathoz tartozik, ám a rohamkocsi egy magánvállalkozásé, amely besegít a mentőszolgálat munkájába. 

A lap kereste a mentőket, ám azok nem válaszoltak megkeresésükre. 

A rendőrség viszont igen, az ORFK ezt a választ küldte a Blikknek:

2017. március 1-jén érkezett feljelentés, a rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen. A mentősökkel szemben ez ­idá­ig bűncselekmény megalapozott gyanúja nem vetődött fel.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a két szomszéd észrevette, hogy eltűnt a nő megtakarított pénze, amit mindig ugyanott tartott "...

érdekes, mindjárt azt keresték?...ha két szomszéd tudta, akkor az egész környék is tudhatta?...és azt is tudták, hogy a rosszullét előtt még megvolt a pénz?...

asszem ezeket a kérdéseket majd alaposan körbejárják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Nos azért a mentősöket sem kell félteni! Egy hasonló esetben volt részünk, az idős nénihez mentőt hívtunk (ott volt az eltartója is) mindenkit kiküldtek a szobából...A néni a ruhásszekrényben tartotta a pénzét az ágyneműk alatt. Mikor vissza mehettünk az eltartó rögtön megnézte ott van-e. Nem volt ott...Kérdezte a mentősöket akik kicsit dadogtak, aztán mondtuk addig nem mennek sehová amíg a rendőrség ki nem jön. A lényeg meg magyarázták, hogy nekik azt el kell vinni és leadni a kórházban. Akkor amikor ott van az eltartója? Furcsa dolog ez, és miért nem szóltak róla? Miért nem előttünk számolták le és írtak átvételi elismervényt? Na mindegy a végén nem vitték el csak a nénit!
huKKK
@papa.49: Szerintem meglesz.

"... a nő életét nem tudták megmenteni. "

Csak a pénzét. Valaki(k).
papa.49
@Dr plágium: Felhígult már ez a szakma is...
Dr plágium
@papa.49: Igen mert nem fizetik meg Őket!
papa.49
@Dr plágium: Valóban, amit keresnek az megalázó, a munkájukhoz képest...
Cicamama55
Nem tudom elképzelni a mentősökről! Szerintem a két szomszéd lehet a hunyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.