Egy volt fideszes politikus segíthette Belizében a Kun-Mediátor pénzügyi "tehetségét", Bróker Marcsikát – olvasható a Blikk cikkében.

A Kun-Mediátor Kft. ügyvezetője 2015 áprilisában lépett le Magyarországról, ezer károsultat maga után hagyva, és jó ideig eltűnt a rendőrség látóköréből. 

A nő végül Belizében, egy közép-amerikai államocskában bukott le a helyi hatóságok előtt – ott is elkezdte a piramisjátékot –, onnan hozták haza a magyar hatóságok.

A Blikk úgy tudja, Belizében egy volt fideszes VII. kerületi képviselő, Czibula Csaba segítette az asszonyt. Czibula 2008-ban tűnt el Magyarországról, miután forró lett a talaj a lába alatt, a Hunvald-ügyben akarta őrizetbe venni a hatóság. Egy ideig horvátországi nyaralójában pihent, majd Mexikóba, később Belizébe ment – utóbbi két országgal nincs kiadatási egyezménye hazánknak.

Czibula ellen továbbra is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, ezt már a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője nyilatkozta a lapnak. 

"Czibulát vesztegetéssel gyanúsítják a hatóságok, mivel a gyanú szerint összesen nyolcmillió forint kenőpénzt vett át 2003-ban és 2004-ben, hogy támogassa a VII. kerületi ingatlanértékesítésekkel kapcsolatos előterjesztéseket" – olvasható a cikkben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ex-fideszesek számára a Karibi-térségben privát szigetet tudnak biztosítani "büntetés-végrehajtási" feladatok céljaira. Aki vét a házirend ellen, azt büntetésből HAZAKÜLDIK...
nem tibi
Ne szépítgessük , mondjuk csak ki szépen az igazságot . Bróker Mari .
szaboria1
Ugye Ugye közös volt a biznisz az ingatlanok eladásában. Orbán nem bírta elviselni a 2006-os bukást így akarat vissza vágni az MSZP-nek füt fát kitaláltak 2010-ben amiből eddig még egy nagyobb megrázó dolog sem jött össze.
eugen4402
Ex-fideszesek számára a Karibi-térségben privát szigetet tudnak biztosítani "büntetés-végrehajtási" feladatok céljaira. Aki vét a házirend ellen, azt büntetésből HAZAKÜLDIK...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/05/14/ha-valaki-penzert-dug-azt-minek-hivjak-rektor-ur/
Lánczi András, NER ­filozófus, a Corvinus Egyetem Matolcsyja volt ezúttal az, aki újra a számba rágta, amit ugyanezzel a felvállalt melldöngetéssel már egyszer a számba rágott. Hogy tudniillik amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. kezét. Még az is rendben van, hogy a Fidesz álértelmiségi házikurvája, a Századvég Alapítvány
nevű pénzmosoda feje, a Corvinus Egyetem rektori székébe ejtőernyőzött hivatásos
talpnyaló tehetségesnek nevezi Orbán kormányzását és meggyőződése, hogy erről a vezetői
kreativitásról „száz év múlva, nagyon érdekes szakdolgozatok születnek majd”. Egyébként ez
nekem is szilárd meggyőződésem, bár valószínűleg egyáltalán nem ugyanarra gondolok, mint Lánczi elvtárs. Viszont és ám azonban. Súlyos gondolatok ezek. Egy elvetemült gazember, egy szakmailag középszerű, erkölcsileg rothadó, a Fidesz körül a kezdetektől fogva sertepertélő csinovnyik beismerő vallomása arról, hogy minden, amit az állampárt naponta ellop a néptől az csupán egy legitim politikai elképzelés megnyilvánulása, és mint ilyen megkérdőjelezhetetlen. Lánczi szerint lehet persze vergődni és siránkozni azon, hogy maffiaállamban élünk, de fölösleges, semmi értelme.
gazdag dezső
@Szeparepa2: Hát akkor fél országnyi terület kellene börtönöknek ,mert nagyon-nagyon sok párt,és nem párt embernek kellene bekerülni oda !!És akkor miből élnének meg azok,és az ország lakossága ?? Mert azok nem akarnak ám bent dolgozni sem csak jól élni !!! Telefon TV .Csajok ...meg még sok más ...Biztosan ezért nem küldik be börtönbe csak azokat akiket kiválasztanak !!! Szegény Stadlert bezzeg megtalálják,és alig tud szabadon lenni mert valakinek nagyon nem tetszik!! A nála százszor nagyobb adós ,és nagyobb bűnöző pedig virul idekint !!! Szaladgál Porshéval, Hammerrel meg ilyenekkel akár a belvárosban is 100-120-al!!! Valahogy még a büntetéseket is elkerüli!!! A kis nyugdíjas Zoli bácsit 70 -es tempóért nagyon megtalálták!!! Hogy is lehet ??
kukac50
A Fidesz a maffia kormány! Kis Szilárd valami miatt nem került letartóztatásba,pedig a Kovács Béla mellet lenne a helye akinek a büntető eljárásáról a valóságról semmi hír! Akik Kis Szilárdot Farkas Flóriánt védelmezik azok a maffia vezérei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.