Magyarországon is bevezetik az úgynevezett non-doktori rendszert. Egyelőre kisérletképpen a háziorvosi rendszert szüntette meg a kormányzat egyes régiókban. A háziorvosi rendszer szükségtelensége Észak Magyarország és az Észak-Alföld régiókban már bizonyítást nyer. Látható jele, hogy a lakosság ezen régiók egyes körzeteiben 10 éve háziorvos nélkül is élnek és nem is tiltakoznak.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Minek is ide orvos. Ha valakinek semmije sincs, annyit is ér, minek él. Ez a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk filozófiája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
És ki a fene fog ezekhez az ápolókhoz menni, ha pl. beteg a gyereke?! Ennyi erővel a falu javasasszonyához is mehet!A kérdés ezek után az, hogy mi a fenének fizetjük a társadalombiztosítást?!
csipetke
@Eladott Ország: Ezt a linket a 17:34-en láttad már?
Eladott Ország
@csipetke: Ceauşescu, érában is dőzsöltek a kiváltságosok, a vezér saját népét szó szerint éheztette... azután eljött a vég.
Sajnos a csúti cigány sem érzi a vesztét, sőt még mindig rátesz egy lapáttal. Remélem hamarosan vége lesz ennek a szarházinak is...( a mesében még csak jól elverték)
Lepényleső
...aztán a takarítónők,aztán egymást kezelik a bennfekvők? Na ugye,ez az egészséges
ország jövője,- aki beteg,mehet a temetőbe? A befizetett járulék pedig jó lesz stadionban
fűre,családi költségvetésre?
kokopelli
@Lepényleső: már jön a... "H"-drive in... ! A portás bácsi az ablakban keresztűl elintéz
mindent,vagy ad egy " A kis barkácsdoki" füzetecskét!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.