A Magyar Nemzet írt arról elsőként, hogy a rezidensek azért hagyták el a kórházat, mert nem hagyták őket operálni, minden műtétet a szakorvosok végeztek azért, hogy ők kapják a hálapénzt.

A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke szerint ez több kórházban is így van. A János Kórháznál elismerték, hogy több rezidensük felmondott, de szerintük eleget operálhattak.

(RTL Híradó)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Ez a hálapénz egy szakmabeli titok. Vagy legalábbis azt hiszik, hogy titok.De nem az, valós tények. Az operáció után a főorvosok délután személyesen/egyedül meglátogatják a beteget, érdeklődvén az állapotuk után. Ó igen, a boríték előre el van készítve.
A rezidensek havi bére 100-esetleg 150 ezer ft. Esélyük sincs arra, hogy hálapénzt kapjanak. Nem csodálom, ha fellázadtak.
Veleda
@1magyar: Ettől nem kell félni, egy operációnál legalább 5 fős stáb dolgozik:)) Ha netalán a rezidens operálna, akkor is a főorvos fog jelentkezni a hálapénzért!
wagabund
... milyen türelmetlenek ezek a kis pernahajderek...
Borsodi
@karma1: Az országot kiárulni amit lehet ellopni,az embereket összeugrasztani egymással,jól látod Példa Romák és Magyarok viszonya.ahol már a Magyar a hátrányos helyzetű.Tudom,hogy az orrunknál fogva vagyunk vezetve,ha megválasszák újra Orbánt az olimpiai öt karikából egy jut mindenki orrába.
www.youtube.com/watch?v=8dxf8BZ0ijQ
Nessy
valamikor, az idők hajnalán, ha egy orvos a műtétért pénz kapott, abból kapott a műtő személyzete is!
Nekem is volt olyan főnököm, még anno, hogy az asszisztenciára is gondolt! Ja, az még az átkosban volt! Igaz, később már más területen dolgoztam, ott max. gutaütést kaptam egyik másik fődokitól.
Főlökött
Ez egy cicc ! Teljesen elfogultság mentesen olvasom itthon, hogy állás hegyek, agyon fizetnek, nagyonsok állás betöltetlen, várnak, mint a messiást !
Mi is a valóság !? Csak kíváncsiságból jelentkeztem, 2-3-ra érdekesség gyanánt. Telefon : Nem bejelentett, szállítás - rakodás, napi 4-kor kelés -> 8-9 napi munka. Zsebből-zsebbe napi 10.000.-Ft. Na ez van itt!
Az Eu.-ban ? Órabér, szállás adott, ruházat is, bejelentett és nyugdíjba is számít. Utazás és kaja ami nem dotált. Több diplomásként a havi kereset, 1 misi felett :)
Na akkor mizu is ? Nem kell csodálkozni azon, hogy elvonul az értelmiség! Maradnak az olyan megmondó emberek, mint a majka, dopeman, stb., stb., stb., itt, akik osztják az észt, csak a gond az, nincs mit.
Ékes példa erre Havas -> minősítés - kontra TV2. Nem ragozom, Havaskánk, mély letargiában.

Tetszünk tudni kint, az számít mit és hogy - milyen minőségben ténykedik az ember, azért fizetik!

Itthon pedig, ki - kinek az ismerőse, mégha tudatlan is, hova tudja betolni. Onnantól kezdve pedig olyan rendszert épít, hogy tudatlanságát, ha esze van, avagy meg is mondják neki - körbevéve tanultakkal - kiküszöbölje és ezen beosztottjait alázatra szorítsa, melyet megtehet a létbizonytalanság keltésével.
Na ez a mai valóság itthon és az EU.-ban, ha tetszik, ha nem. De sok ilyen léhűtőtől sikerült megszabadulnom szerencsére itthon. Azóta kisimult az arcbőröm is :) Azóta ahogy öregszem, úgy szépülök is! Lehet, hogy a pénz teszi ? Ki tudja...
Az ilyen tudatlan vezetők, pedig a facebook-on úgy hírdetik magukat, hogy ilyen - olyan nemzetközi iskola oszlopos tagjai - hangzatosan, avagy BME., valamelyik jogi, közgazdasági, stb. karnak tagjai. De gyorsan megbuknak és kiderül, max. takarítani jártak oda.
Szóval ennyit erről !

Megjegyzésként, a felmondás igazi indoka, soha sem fog kiderülni számunkra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.