Az államtitkár szerint a szak tartalma szemben áll mindazzal, amit a kormány az emberről vall. Bedobta, hogy ha a képzés elindul, akkor az más szakoktól vehet el erőforrásokat. Mivel a kormánypárti sajtó heves felháborodással fogadta a hírt, hogy ősztől társadalmi nemek tanulmánya mesterszak indulhat ELTE-n, Fodor Gábor írásban kérdezte meg Balog Zoltántól, hogy kinek árt a gender szak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: na te minuszt teljesítettél volna a PISA teszten. Persze Te is azok közé tartozol, akiknek nem szokása tájékozódni, így csak szajkózod a bölcs vezéred baromságait! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: de olvasgattam, ugyanis ez a cikk már egy hete birizgálja a közvéleményt...csak most ért ide.
solidedge
Persze hogy támadják a gendert. Az Orbán féle propaganda célja az emberi agyak elködösítése a kormány szája íze szerint. Ez a metódus a köd eloszlatását eredményezné, amit egy diktatúra nem engedhet meg magának.
Csizmás Kond
@solidedge: ...ja mert szerinted annak ködös az agya aki tudja kicsoda...vazzeee...:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.