Orbán Viktor romaügyi biztosának édesapja, idősebb Farkas Flórián a HírTV Célpont című műsorának mondta el, hogy tüzelőre sem telik neki. Fiára nemigen számíthat, holott ifjabb Farkas Flórián is megszavazta a Fidesz képviselőjeként az új alaptörvényt, amely kimondja, hogy a nagykorú gyermek köteles gondoskodni rászoruló szüleiről.

A stáb düledező házak között találta meg Farkas Flórián egyik testvérét:

„Nem tartja a kapcsolatot, gondolom, vagy nem akar minket kisegíteni például, holott volt már eszembe, és képzelje el, hogy egy nyilatkozatot vagy bármilyen papírt szerettem volna beírni neki, hogy igenis ilyen körülmények között élek, nem szégyellem a szegénységet, ezt aláírom, de hogy valamilyen kis csekélyke pénzecskével segítene”

– árulta el Farkas Irén. Az ő segítségével telefonon érte el a Célpont idősebb Farkas Flóriánt, akivel mostanában nem beszél a fia.

„Összevesztünk. Nem beszélgetünk. Azt mondta, hogy egyelőre nem akar senkivel beszélni, mert ő is nagy bajban van. (...) benne van ebben a sikkasztásban, meg ez meg az, oszt most felelősségre akarják vonni, de nem hiszem, hogy sikerül, mert ő a miniszterrel teljesen jóba van.”

- mondta idősebb Farkas Flórián, aki a Békés megyei Elek városában lakik.

„Alkalmi munkákat szokott vállalni meg ilyesmi, meg hát itt a közmunkát. (...) – így az egyik helyi lakos. Nem mondaná meg az ember, hogy a fia mennyire magas polcon van. Egyáltalán.”

– mondta egy szomszéd a HírTV-nek.

A kisvárosban szinte mindenki ismeri a nagy ember édesapját.

„A helyzet az, hogy nem nagyon lehet költekeznem, mert kb 50 ezer forintból tudom megvenni, ami kell. Azt a kevés élelmiszert, meg a tüzelőt, azt már meg sem tudom venni”

– mesélte idősebb Farkas Flórián.

„Megmondom őszintén, hogy az elmúlt időszakokban úgy értve, hogy az tavaly meg az előtt is, mindig megtisztelt egy pár ezer forinttal. Vagy pár tízezer forinttal is.”

Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat vezetője volt, mielőtt miniszterelnöki biztos lett belőle. Elnöksége idején foglalkoztatási szövetkezet alakult a cigányok felzárkóztatására. Másfél milliárd forintnak veszett nyoma, a pénz azóta sincs meg. A szövetkezet a napokban feloszlatta magát.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagy szégyen ez a zorbánra nézve, h ilyen bűnöző kegyeltje(i) vannak mint ez a füstös is.
Az apja + a tesója világos bőrü. Ennek sikkasztónak az anyja viszont indiai lehetett, így a gének alapján a lopást is attól örökölte biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...akár a seggét és kinyalhatod...nem érdekel...
Eladott Ország
@papa.49: nyugatifeny.blog.hu/2015/05/08/a_tipikus_fideszes_5_ismertetojele
A TIPIKUS FIDESZES 5 ISMERTETŐJELE
1. Erkölcsi felsőbbrendűség
A Fidesz-hívek egyszerűen képtelenek ellenállni a kísértésnek, hogy ne az erkölcsbajnok pózából oktassák ki vitapartnereiket. Önképük szerint ők a becsület, a hazafiság, a keresztény erkölcsök kizárólagos letéteményesei, az ellenség pedig perverz, drogos, nemzetrontó banda.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Az, hogy a valóság soha nem érdekelt azt eddig is tudtuk, mint ahogy azt is, hogy bunkó vagy... és most már azt is, hogy gyáva.
nemfideszes
"Tudta?
Nagyjából négy kategória jellemző a fidesz szavazókra:
- kőbuta
- egzisztenciálisan függő
- fanatikus hívő
- rosszindulatú gerinctelen aljadék
Ezekbe a kategóriákba minden fideszest be lehet rakni, sőt vannak átfedések is."
Edmond Dantes
Tudtommal a Fidesz hozott valamilyen szülőtartási kötelezettséget jelentő törvényt.Erre a Flórián nevű köcsögre ez sem vonatkozik,ha már a milliárdos sikkasztást Orbán segítségével röhögve megussza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.