A mobilszolgáltatók külön SMS-ben értesítik majd a feltöltős SIM-kártyát használó ügyfeleket arról, mi a pontos teendőjük a 2017. június 30-ig szükséges adategyeztetéssel kapcsolatban - közölték az MTI által megkeresett szolgáltatók. Az adategyeztetésre azért van szükség, mert az idén január elsején módosultak az elektronikus hírközlésről szóló törvénynek az előrefizetős SIM-kártyás mobiltelefon szerződésekre vonatkozó szabályai, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ezeket részletező rendelete pedig január 12-én lépett hatályba. A jogszabály szerint a szolgáltatók kötelesek ellenőrizni egyfelől az új előfizetők személyazonosságát, valamint a már meglévő feltöltőkártyás ügyfelek adatait is egyeztetniük kell a központi nyilvántartásban lévőkkel. A szolgáltatóknak az idén június 30-ig kell felülvizsgálni a meglévő előfizetői szerződésállományt: egyrészt összesíteni kell az egy kézben lévő kártyák számát, másrészt el kell végezni az előfizetőik adatainak egyeztetését és...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak bedobták a népi szivatós! Tehát tiszta gatya, tiszta zokni, cípő kipucol és be lehet állni a sorba a szolgáltatóknál, melynek vége valahol Rawalpindiben van!
Anyátokat!
quadrocopter
Csak bedobták a népi szivatós! Tehát tiszta gatya, tiszta zokni, cípő kipucol és be lehet állni a sorba a szolgáltatóknál, melynek vége valahol Rawalpindiben van!
Anyátokat!
quadrocopter
Ezt fejtsd meg:

"A Telekom tájékoztatott arról is, hogy a jogszabály értelmében az adategyeztetés személyesen, telefonon és online is elvégezhető lesz és azokban az esetekben lesz rá szükség, amikor a szolgáltatónál nyilvántartott előfizetői adatok eltérnek a hatósági nyilvántartásban szereplő személyes adatoktól, vagy az okmányok adataival nem egyeznek."
quadrocopter
@Horizont: Kakiban vagyok, mert ha az évek folyamán ( ez 10-12 évet jelent) nem vásároltam 5-7 telót másnak ( a famíliában) ajéndéknak, a saját nevemre, akkor egyet se! Az elajándékozás után a franc se tudja, hogy hova lett a ketyere, megvan-e, vagy elcserélték, továbbadták, összetört, elveszett...stb.
Ekkora baromsággal régen találkoztam pedig a horda tud ennél többet is!
quadrocopter
@Horizont: Az lesz a vége, hogy CB rádiót veszek, az ólcsób kínaiból, egész jó, használható, nagy hatósugarú is van, többet, aztán szétosztom azok között, akikkel gyakrabban van kapcsolatom, mert a halál vérvörös farka fogja magát kitenni az évenkénti baromságaiknak!
papa.49
Na akkor kis adalék nekünk blue mobilos kártyánk van, ma jött az sms. mind a két telóra, hogy eceterá, na Anya nevén van mert ő vásárolta a Lidiben mindkettőt... Telefonálni kezd a 19 ,,2 percnél hosszabb a várakozási idő,, után levágta a telót, megpróbáljuk újra, de lehet hogy veszünk új kártyát ezt meg dugja fel magának a hazugovics!!!
Ez az ,,új rend,, semmit nem old meg, csak a népet baszogatja évente!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.