Gyöngyösi Márton (Jobbik) arról beszélt a hétfői ülésen, hogy még mindig homály fedi Ghaith Pharaon Magyarországra utazásának körülményeit.

Azt mondta: a nemzetközi terrorizmushoz ezer szállal kötődő Ghaith Pharaon és Orbán Viktor rejtélyes kapcsolatának nem igazán megnyugtató lezárása az üzletember állítólagos halála. Úgy fogalmazott: ha nem személyesen Orbán Viktor vagy a külügyi tárca keresi a kapcsolatot alvilági személyekkel, úgy ki lehet a hiányzó láncszem a miniszterelnök és Pharaon között. Felvetette, hogy ezt a szerepet Mészáros Lőrinc tölti be.

Míg Gyöngyösi beszélt, képviselőtársai egy Stróman feliratú, Mészáros Lőrincet ábrázoló figurát hoztak az ülésterembe, amelyet a fideszes képviselők kiabálása fogadott, végül a bábut az elnöklő Jakab István kivitette. A felszólalás után Jakab István azt mondta: Gyöngyösi Márton megszegte az országgyűlési törvény szemléltetésre vonatkozó szabályait, amelyről tájékoztatni fogja a házelnököt.

Mészáros Lőrinc stróman képében jelent meg a Parlamentben

Tuzson Bence államtitkár egyértelműnek nevezte, hogy a néhai Pharaon Magyarországi tevékenysége megfelelt az itteni törvényeknek, az nemzetbiztonsági kockázatot nem rejtett magában.

Felvetette ugyanakkor, hogy ha a Jobbik aggódik az ország biztonságáért, el kellene gondolkodniuk saját tevékenységük nemzetbiztonsági kockázatán.

Dúró Dóra pedig ilyen szépen pózol a Mészáros figurával:

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A probléma az, hogy a parlament a debilek bábszínháza. Az igazi pedig a gazdaállatával vígan él az önálló felcsúti banánköztársaságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Megnéztem ezt a snittet...
Gyöngyösi úr nyugi, Osama bin Ládát is megtalálták, leszegezték.
Amikor a Fáraó kezdett túlmelegedni, hirtelen visszaadta lelkét Allahnak. Mindenkit utolérnek, akit akarnak, nem az volt nap fénypontja, hanem Jakab gazda az elnöki pulpituson. Mintha azt hallottam volna, hogy: " Jakab, ha itt végzett, majd menjen ki és mossa le a traktorokat...!"
kukac50
2010 előtt még Győrben kuncsorgott munkáért, ma meg milliárdos Orbán jóvoltából.
evacica
@Ludmilla: Erkölcsi tanács Jakab gazdára is ráférne!Fene korrekten bánt el a volt feleségével és családjával!
spu00
@vonotok: Tudja, nem az a megrázó, hogy egy lengyel ilyen levelet ír, hanem az, hogy a Jobbik párt egy tagja ezeket írta külföldre, egy magyar, aki hajlandó az országát a sárba taposni, csak hogy hatalomba kerülhessen. Egy olyan párt, aki még annyit sem tesz, mikor támad valakit, hogy próbáljon valami igazságot is mondani mondandójában, nem hazudik egy hatalmasat.Pl. Mészáros L. 165 milliárdos tendert nyert meg, de nem egyedül, hanem a STRABAG és a Switelskyvel együtt. Nekik vannak a megfelelő gépparkjuk.Teljes mértékben hiteltelenné válik emiatt az ellenzék.De ugyan ez vonatkozik az Mszp-re,Dk-ra LMP-re stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.