Gyöngyösi Márton (Jobbik) arról beszélt a hétfői ülésen, hogy még mindig homály fedi Ghaith Pharaon Magyarországra utazásának körülményeit.

Azt mondta: a nemzetközi terrorizmushoz ezer szállal kötődő Ghaith Pharaon és Orbán Viktor rejtélyes kapcsolatának nem igazán megnyugtató lezárása az üzletember állítólagos halála. Úgy fogalmazott: ha nem személyesen Orbán Viktor vagy a külügyi tárca keresi a kapcsolatot alvilági személyekkel, úgy ki lehet a hiányzó láncszem a miniszterelnök és Pharaon között. Felvetette, hogy ezt a szerepet Mészáros Lőrinc tölti be.

Míg Gyöngyösi beszélt, képviselőtársai egy Stróman feliratú, Mészáros Lőrincet ábrázoló figurát hoztak az ülésterembe, amelyet a fideszes képviselők kiabálása fogadott, végül a bábut az elnöklő Jakab István kivitette. A felszólalás után Jakab István azt mondta: Gyöngyösi Márton megszegte az országgyűlési törvény szemléltetésre vonatkozó szabályait, amelyről tájékoztatni fogja a házelnököt.

Mészáros Lőrinc stróman képében jelent meg a Parlamentben

Tuzson Bence államtitkár egyértelműnek nevezte, hogy a néhai Pharaon Magyarországi tevékenysége megfelelt az itteni törvényeknek, az nemzetbiztonsági kockázatot nem rejtett magában.

Felvetette ugyanakkor, hogy ha a Jobbik aggódik az ország biztonságáért, el kellene gondolkodniuk saját tevékenységük nemzetbiztonsági kockázatán.

Dúró Dóra pedig ilyen szépen pózol a Mészáros figurával:

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A probléma az, hogy a parlament a debilek bábszínháza. Az igazi pedig a gazdaállatával vígan él az önálló felcsúti banánköztársaságban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/05/mindenkinek-onmagamat-is-beleertve-csak-azt-tudom-kivanni-hogy-soha-ne-legyen-ilyen-baratunk/
Ahogy bámultam Orbán Viktor barátját, egykori szomszédját és jelenlegi társát a
szotyolaköpködésben arra gondoltam, hogy lehetséges: Lölö nem is tudja, mi történik körülötte és főleg mi történik vele? Ő lehet vajon az egyetlen ember ebben az országban, aki elhiszi, hogy a saját tehetségének és munkájának köszönhetően lett alig hét év leforgása alatt sokszoros milliárdos, az ország legnagyobb médiabirodalmának a tulajdonosa, minden közpénzek és uniós támogatások mindenkori nyertese? Nem a felmentést keresem (az majd az ügyvédek dolga lesz, én pedig nem vagyok az), hanem szeretném megfejteni ezt a jelenséget. Nem Mészáros Lőrinc iskolázottságáról van szó, hiszen van olyan, hogy valaki nem túl tanult, mégis ösztönös zseni. Gondoljunk csak Habony Árpádra, Vajna G. Andrásra, vagy akár Kósa Lajosra. Egyikük sem túlzottan iskolázott, ám született zsenik, akik ügyesen használják az adottságaikat és mára felküzdötték magukat a politikai gazdasági ranglétrán egészen a padlásig. Ha valaki mást lát a sikereik mögött, az az ő dolga. De Lölö szemében nem látom csillogni a zsenialitásnak azt a szikráját, ami bizonyára ott csillog Habony és Vajna szemében, csak én nem figyeltem eléggé. Kósa azért maradt ki a felsorolásból, mert sűrűn visel napszemüveget. Mészáros más kategória. Nagyon más. Nem látom benne azt az agyafúrt törtetést, amit pedig látnom kellene. Ha őt nézem, simán el tudom képzelni, hogy – az
országban talán egyedüliként – semmiből semmit nem ért. Lehetséges, hogy komolyan hisz
abban: hét rövid év alatt, mindenféle hátszél nélkül, az ő szellemi tőkéjével, tudásával és
felkészültségével, annyi induló tőkével, amennyibe egyetlen autója került a sokból, milliárdos
lehet bárki.
Cefi
A probléma az, hogy a parlament a debilek bábszínháza. Az igazi pedig a gazdaállatával vígan él az önálló felcsúti banánköztársaságban.
bakegya
OTT A HELYE-ORBÁN HELYÉN-KICSIT HÜLYE DE NAGGYON -NAGGYON GAZDAG-EZ KEVESEBBET FOG MÁR LOPNI!
lampa laz
Ilyenkor mondjuk, ha a hülye áramot termelne... lölö1 újfajta megújuló energia lehetne, Paks2 helyett. Persze menten kiég, ha zorbibarát visszaveszi tőle a "gyűjteményt".
Lepényleső
Amennyi esze van,nem inkább a bán az ő stróman-ja?
bakegya
@lampa laz: ezek jól el vannak,de minket adósságokba vernek, még robbanásveszélyt is okoznak ránk-én is így látom az ő felhőtlen gazdag barátságuk!
Cefi
Alfahír, tegnap:

"Az interpellációk között találkoztunk Répássy Róbert fideszes honatyával a parlament folyósán. Érdeklődtünk, látta-e a jobbikosok által az ülésterem közepébe állított Mészáros Lőrinc figurát, és mi a véleménye róla.

„Nem láttam, éppen háttal álltam neki”
- jött a meglepő válasz. Innentől már tudtuk, hogy a következő kérdésünkkel sem megyünk sokra.

„S ön tudja, kicsoda Mészáros Lőrinc?”.

„Nem foglalkozom vele”
- majd belépett egy felvonó ajtaján és eltűnt.
Mágia?"
Ludmilla
az ország úszik az adósságban,ezek meg dorbézolnak...borzalmas volt a tegnapi parlamenti közvetítés...Jakab meg jobb volna,ha nem osztana erkölcsi tanácsokat...mocskos vénember
eugen4402
Megnéztem ezt a snittet...
Gyöngyösi úr nyugi, Osama bin Ládát is megtalálták, leszegezték.
Amikor a Fáraó kezdett túlmelegedni, hirtelen visszaadta lelkét Allahnak. Mindenkit utolérnek, akit akarnak, nem az volt nap fénypontja, hanem Jakab gazda az elnöki pulpituson. Mintha azt hallottam volna, hogy: " Jakab, ha itt végzett, majd menjen ki és mossa le a traktorokat...!"
kukac50
2010 előtt még Győrben kuncsorgott munkáért, ma meg milliárdos Orbán jóvoltából.
evacica
@Ludmilla: Erkölcsi tanács Jakab gazdára is ráférne!Fene korrekten bánt el a volt feleségével és családjával!
spu00
@vonotok: Tudja, nem az a megrázó, hogy egy lengyel ilyen levelet ír, hanem az, hogy a Jobbik párt egy tagja ezeket írta külföldre, egy magyar, aki hajlandó az országát a sárba taposni, csak hogy hatalomba kerülhessen. Egy olyan párt, aki még annyit sem tesz, mikor támad valakit, hogy próbáljon valami igazságot is mondani mondandójában, nem hazudik egy hatalmasat.Pl. Mészáros L. 165 milliárdos tendert nyert meg, de nem egyedül, hanem a STRABAG és a Switelskyvel együtt. Nekik vannak a megfelelő gépparkjuk.Teljes mértékben hiteltelenné válik emiatt az ellenzék.De ugyan ez vonatkozik az Mszp-re,Dk-ra LMP-re stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.