Múlt héten megírtuk, nyomorban él budapesti, befejezetlen házában Szilágyi István, a legendás színész. Most a győri Aurora punkzenekar döntött úgy, hogy megpróbál segíteni: gyűjtést szerveznek a javára.

A banda vasárnap délután tett közzé felhívást a Facebook-oldalukon, ahol azt írják, az akcióban támogatói póló megvásárlásával lehet részt venni, melynek ára 5000 forint.

Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is! Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani

- hangsúlyozták.

A zenekar minden megrendelt darab után a befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánlja fel. A zenekar tagjai egyébként Szilágyi jó barátai, a színész több klipjükben is szerepelt.

A pólóból itt lehet rendelni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát hogy színész legenda lett volna az csak egy legenda!
Cefi
@RonaGyuri: Ez igaz. De ha egy picit is számít egy generációnak Lópicigáspár, vagy Potrien őrmester, segít. Én 3 pólót rendeltem.
Veleda
@Mirabilis: Ezt nem nevezném tarhálásnak. Ők a maguk módján segítenek, ötletes módon. Az ötezer forintért aki beszáll, kap egy pólót.
A mi egyesületünk is rendelt emblémával ellátott egyen pólót. A póló ára 500 ft, a rányomtatott embléma 1500 ft-ba került. Gyakorlatilag a haszon 3 ezerft. Számold ki , mennyi pólót kell eladni ahhoz, hogy egy kerek kis összeget tudjanak a művész úrnak juttatni. Klassz ötlet egyébként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.