Gyurcsány házánál is járt már, és nem először volt dolga a rendőrséggel annak a két nyugdíjas nőnek, akikkel szemben öt rendőr intézkedett, amikor kedden Orbán Viktor házánál plakátokat ragasztottak. Irénkét és Marikát telefonon értük el. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: „Veszélyes” az Orbán ellen lázadó két nyugdíjas Két nyugdíjas legyávázta Orbánt, jöttek a rendőrök A 75 éves Irénke azt mondta, Orbán fosik és úgy viselkedik, mint Hitler: pöffeszkedik és hazudik keletnek, nyugatnak, az EU-nak és a magyar népnek is. Szerinte Orbán egyáltalán nem mer kiállni a nép elé, vagy amikor nagy ritkán meg is teszi, akkor fokozottan védik. Irénke azt állítja, biztos helyről tudja, hogy még külön kóstolója is van a miniszterelnöknek. Hozzátette: ha Orbán most mondana le, már akkor is késő lenne. Szerinte azért vezet a közvélemény-kutatásokon a Fidesz, mert az emberek már egy morzsától is odavannak. Példaként említette a tízezer forintos Erzsébet-utalványt, amit ő egyébként csak karácsony...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem rossz a ket holgy hozzaallasa... Egyik oldal sem fenekig tejfel. ...:o)))
Borsodi
@karma1: Az a baj ilyen hozzá állással nem lehet politikus senki,az igazságot nem szabad kimondani még hetven évesen se.Két idős hölgyben még bátor Magyar szív dobog,sok ilyen ember lenne az országunkban nem itt tartanánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.