Parragh Bianka egy hónapja kapta meg a felkérést a jegybanktól. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke megerősítette az mfor-nak, hogy felesége, Parragh Bianka kerülhet a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsába. Mint portálunknak elmondta, nagyjából egy hónapja konkretizálódott a felkérés. Parragh Bianka két egyetemen tanít, több nyelven tart előadásokat, jártas a pénzügyi jogban - árulta el az MKIK elnöke. Aki azt is elmondta, hogy felesége élő kapcsolatban van a nemzeti bankkal, több tanulmányt is készített az MNB számára, melyekért díjazásban nem részesült. Elsőként az origo írta meg ma, hogy az egyik monetáris tanácstag, az inflációs folyamatok egyik legnagyobb szakértője, Cinkotai János mandátuma idén márciusban lejár, a helyére pedig Parragh Bianka kerülhet. A részletes életrajzát is közölték, azt ugyanakkor nem említették meg, hogy a jelölt az MKIK elnökének a felesége.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Végül mégiscsak sikerült. Nem volt könnyű, sokat kellett érte dolg... , nem nyalni, de a végére összejött. Bár lehet, hogy ez tiszteletbeli vagy maximum minimálbéres állás lesz neki.
Perwool
Mi a családbarátság, ha nem ez?
Elgondolkodtató! Számomra kicsit rémisztő is! Valahogy az úgy utált régi. ​rend​szert idézi. Akkor is így volt, valaki leszólt/felszólt, a pártból, valakinek az érdekében. Valaki ellen... Ha nem is volt szakmailag alkalmas, de volt sógor koma jó ​barát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.