Az államtitkár az ATV műsorában ígért egy vaskosat, miközben a Psukás-stadion drágulását is védte.

Nem fognak emelkedni a paksi atomerőmű-beruházás költségei, ezt maga Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára állította az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

"Csepreghy szerint a paksi atomerőmű jóval olcsóbban állíthat majd elő áramot, mintha azt a nemzetközi piacról finanszírozná az ország. A miniszterhelyettes azt mondta: 2018-ban kezdődik meg a tényleges beruházás, és még csúszás esetén sem fordulhat elő, hogy tíz éven át egyszerre működjön majd a két blokk. (...)

Példaként a Puskás stadion beruházást említette, amelyre állítása szerint a kormány az eredeti tervek szerint is 180 milliárd forintos büdzsét fogadott el" – olvasható az atv.hu cikkében.

A korrupciós vádakra is volt egy meglepő mondata az államtitkárnak: szerinte Magyarországon a legszigorúbb közbeszerzési törvény van érvényben, "és bár nyilván van az országban korrupció, az ellenzék általában akkor érvel ezzel, amikor elfogynak az észérveik. A Transparency International korrupciós jelentését hangulatjelentésnek nevezte a miniszterhelyettes."

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Amit a Csepreghy gyerek művelt Antóniánál, az még a Sas-kabarét is felül(alul)múlta.
Tehetséges, azt meg kell állapítani. Szemrebbenés nélkül és folyamatosan így hazudni és a tényeknek ellentmondani, azért tehetség nélkül nem menne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Már megszoktuk ígérgetni nagyon tudnak, betartani kevésbé.Orbán meg ígérte kivezeti az országot a szarból,most nyakig vagyunk benne és addig segít szóval, még tetteivel megfojt.
Most se az a lényeg,hogy mit akarunk,csak az,hogy nekik jó legyen.
feco fero
Amikora megterulne ez a felesleges beruhazas el fog fogyni a vilag uran keszlete!
E kozben annyi atom szemetet kepzunk amely tobb ezer evig nem fog felbomlani
Arrol nem is beszelve h a hazai villamos energia nemet tulajdonba van ezaltal az ő zsebet tomjuk hozzuk megnagyobb monopol helyzetbe
Vali magyarazza meg h miert es kiert eri meg ...???
CsipkeRózsa
Nem fog többe kerülni, azt jelenti, hogy már beleadtak apait- anyait. Meglesz a saját hasznuk is.
coni
Elé kellett volna tenni egy független szakértő(k) által készített költségvetést, hogy lássa mielyek azok a tételek amiről "megfeledkeztek". Főleg ha eskú alatt vall.

Még egy magfúziós kutató (lesz e addigra olcsó hidrogénizotóp fúzió vagy sem) sem tudja előre megmondani, hogy mennyi lesz 2030 és 2090 között az áram, de Csepreghy a bölcsész(!) igen.
kukac50
Paks II-vel az unokáinknak csinálnak adósságot! Hosszútávú adósság az ország fejlődését gátolja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.