A 15 éves csepeli Dezső Marianna március 8-án 6 óra 30 perc körül Budapest X., Őrs Vezér teréről indult el iskolájába ahová nem érkezett meg.

Édesanyjának 18 órakor üzenetet írt, hogy egy barátnőjénél volt, de elindult haza és a villamoson van. A lány azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Iskolába indult egy 15 éves budapesti lány, azóta nem találják

Dezső Marianna körülbelül 160 centiméter magas, vörösre festett hosszú hajú. Eltűnésekor terep mintás kabátot, fekete – a térdénél kivágott – nadrágot, és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Dezső Mariannát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8532-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Szarul élünk de biztonságban,lassan már meggondolandó,hogy kimenjünk az utcára.
Csizmás Kond
A 15 éves csepeli...az Őrs Vezér térről indult az iskolájába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.